Pretraga

JYSK predstavio dizajnerske novitete: Inspiraciju za uređenje pronađite u zemljanim tonovima

A- A+

Dolaskom proljeća na vrata polako se mijenjaju i interijeri. Svoju novu proljetnu kolekciju predstavio je i JYSK, a ona se temelji na prirodnim bojama, laganim i prozračnim materijalima. Vrijeme je za unošenje topline i svjetlosti u interijere.

jysk

Blagovaonica | foto: JYSK

Nova JYKS-ova paleta boja kreće se od dubokih jantarnih do hladnih sivih i bež tonova.

Prirodni materijali, neutralne boje, šareni detalji… Nova JYSK-ova kolekcija u dom donosi prozračne, lagane i zemljane note novim i dizajnerskim komadima. Kolekcija se bazira na bež i sivim tonovima, a staklenim i keramičkim detaljima kreira se topla atmosfera proljeća u svakom domu.

jysk

Lampa | foto: JYSK

Posebnu atmosferu unutar svakog doma kreira prirodno i umjetno svjetlo. S obzirom na to da se dolazak proljeća asocira s dolaskom sunčanih dana svjetlost treba naglasiti i u domovima. Najbolji način za to kreiranje je posebnih kutaka unutar svake prostorije u kojem će se svjetlom naglasiti romantičnost nadolazećeg godišnjeg doba.

jysk

Svijećnjaci | foto: JYSK

Poseban naglasak u kolekciji stavljen je na hladne sive i bež tonove, kao i tople jantarne. Ovim bojama naglašeni su dekorativni predmeti, posuđe i detalji za dnevni boravak.

Tanjuri | foto: JYSK

Osim detalja hladnih boja nova JYSK-ova kolekcija usredotočena je i na prirodne materijale i boje kojima se naglašava toplina u ambijentu. Korištenjem detalja, ali i komada namještaja, zemljanih tonova u interijeru se stavlja naglasak na sklad i minimalizam skandinavskog stila uređenja doma.

Izdvojeni članak

Ikea predstavila nove trendove za proljeće 2021.

Zdjele | foto: JYSK

Za sve ljubitelje minimalizma u kombinaciji s industrijskim stilom tu su detalji mat crne boje koji se uklapaju u sve tipove interijera. Naravno, nezanemarivu ulogu u uređenju svih tipova interijera imaju biljke. Poseban naglasak stavlja se na veće biljke u posudama koje bojom nadopunjavaju prostor u kojem se nalaze. U slučaju korištenja suhog ili umjetnog cvijeća mogu se koristiti vaze žarkih boja koje će naglasiti i upotpuniti namještaj na kojem se nalaze.

Predsoblje | foto: JYSK

Copy link
Powered by Social Snap