Pretraga

McDonald’s se uhvatio u koštac s gužvom: TableBag je moguće ponijeti sa sobom i rasklopiti bilo gdje

A- A+

Gužve u restoranu svakako svima stvaraju frustraciju, pogotovo ako je i terasa puna. Tome je, barem na kratko, doskočio McDonald’s predstavivši TableBag, kutiju za hranu za van koja se može rasklopiti u stol.

McDonald’s TableBag, vrećica za hranu koja se može pretvoriti u stol | Foto: Screenshot: YouTube/McDonald’s Italia

Sigurno je grozan osjećaj doći u svoj omiljeni restoran i shvatiti da nema mjesta čak ni na terasi. Doduše, rezervacije pomažu riješiti taj problem, no što ako ste gladni, a jako vam se žuri, pa želite samo nešto prigristi s nogu?

McDonald’s Italija doskočio je tome predstavivši TableBag. Riječ je zapravo o poznatoj McDonald’sovoj kutiji za hranu za van. No, ova je nešto većih dimenzija i može se u nekoliko poteza rasklopiti u improvizirani stol. Dok je još u svojoj početnoj formi, ima dovoljno mjesta za hranu za dvoje, a kad se transformira u stol, potrebno ju je nasaditi na neki od zaštitnih stupića na ulici. Njih barem ne nedostaje za razliku od mjesta u restoranu.

TableBag je napravljen u potpunosti od recikliranog kartona. Osmislio ga je dizajner Leo Burnett, a McDonald’s ga je dijelio svim sretnicima koji su tijekom Tjedna dizajna u Milanu naručili svoju hranu preko McDonald’sove aplikacije, piše Wersm.

Copy link
Powered by Social Snap