Pretraga

Pločice u kupaonici ne moraju biti dosadne

A- A+

Keramičke pločice prva su stvar koju ćete primijetiti kada uđete u nečiju kupaonicu.

Iako smo navikli na klasične pločice u svijetlim bojama, odvažne kombinacije mogu u potpunosti promijeniti ugođaj vaše kupaonice.

Bilo da se odlučite za mozaik, kombinirajući različite boje i uzorke ili pak za tamne i duboke nijanse – teško da ćete pogriješiti. Iz tog razloga donosimo vam ideje koje će od vaše kupaonice napraviti unikatnu oazu kojoj će se svi diviti.

Omiljena boja sezone

Zelena je već neko vrijeme top boja kada je u pitanju uređenje doma. S njom su obložene fotelje, farbaju se zidovi, a čak su i ormarići u kuhinji postali tirkizni.

Ove sezone zelena je postala kraljica i u kupaonici, dajući joj neodoljivu dozu luksuza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wells & Co (@wellsandco.bespokebuilders)

Inspirirana vatrom

Zanimljive rezultate dobit će i oni koji se odluče za manje tradicionalan stil, izražavajući se kroz žarke boje. Iako su vrlo rijetke, kupaonice u kojima ulogu preuzimaju vatrene pločice prostori su koji će se teško zaboraviti.

Povratak u prošlost

Nije nužnu da vam je cijela kupaonica obložena pločicama. Kombinirajući dvije boje zida s retro pločicama, vrlo jednostavno možete napraviti zanimljiv prostor.

Plavetnilo

Tamno plave pločice neobičnog uzorka mogu stvoriti poseban ugođaj u kupaonici. Bilo da asociraju na more ili pak zviježđe, takve pločice mogu od vaše kupaonice napraviti pravu bajku.

Mozaik

Ukoliko doista želite personalizirati prostor u kojem živite mozaik u kupaonici savršen je način za to. Igrajte se s motivima i napravite vašu unikatnu kupaonicu.

U nastavku pogledajte još neke zanimljive inspiracije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INTERIOR DESIGN (@interiors.media)

 

Copy link
Powered by Social Snap