Pretraga

U potkrovljima uvijek fali prostora: Evo kako i sami možete napraviti police na ‘accent wallu’

A- A+

Jedan od problema s kojima se mnogi suoče u potkrovlju jest taj što je jako teško organizirati prostor. Velika većina namještaja koji je moguće kupiti u dućanima nije napravljen za takve prostore, pa vam ne preostaje nego se baciti u DIY vode. I danas donosimo odličnu ideju za početak – policu!

Ilustracija, foto: Pexels; Lisa

Kod uređenja interijera, bitno je paziti na nekoliko stvari – prvo, da sve bude estetski privlačno, i drugo, da bude funkcionalno. Nekad možete napraviti manji kompromis po tom pitanju, ali u idealnom svijetu, kompromisa nema.

Jedno takvo rješenje je i ono koje vam danas donosimo. Kada poželite osvježiti prostor, dovoljno je napraviti samo jedan ‘accent wall’ – još kada preko toga stavite i policu, uspjeli ste si itekako pomoći. Na videu se vidi kako se uređuje upravo zid koji je specifičan za potkrovlje – nema svugdje jednaku visinu.

Kako bi izbjegli probleme s unaprijed napravljenim namještajem, uzeli su samo komodu, na koju su zatim postavili police. U pitanju je minimalizam, pa su zato prethodno pobojali zid – bitnije je ono što se nalazi iza, negoli same police. U svakom slučaju, u pitanju je manji posao od tek nekoliko sati, što znači da je svakako prikladan za DIY početničke projekte.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Interior Inspiration (@myinspiringinterior)

U potkrovljima uvijek fali prostora: Evo kako i sami možete napraviti police na ‘accent wallu’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap