Pretraga

Pronašli smo neke od najljepših mreža za ležanje i visećih fotelja za manje od 500 kuna

A- A+

Sunce je sve aktivnosti iz četiri zida doma izvuklo u vrt, prirodu ili na balkone. Vrijeme je za opuštanje, uz koktele i ljetni roštilj jedno što može nedostaje je ležaljka na kojoj je užitak zagarantiran. Za nešto manje prostore, poput balkona, idealne će biti viseće fotelje koje se vrlo jednostavno mogu prebaciti i na neku ljetnu vrtnu zabavu.

viseća fotelja

Viseća fotelja NITTEDAL, JYSK – 329 kuna

Ljeto znači boravak na otvorenom, uživanje u suncu, druženje s obitelji i prijateljima, odmor i opuštanje. Tijekom toplih dana u godini sve aktivnosti iz četiri zida doma prelaze na otvoreno što znači da je stiglo vrijeme za izvlačenje vrtnog namještaja iz zimskog sna.

Za nešto veće prostore, poput velikih vrtova, idealne su viseće mreže za ležanje. Pletene, šarene, jednobojne, veće ili manje, mreže za ležanje dolaze u brojnim oblicima i dezenima pa ih je vrlo jednostavno prilagoditi vanjskom prostoru u kojem će biti postavljene. Njihova velika prednost je to što se vrlo jednostavno mogu premještati, a mogu ih instalirati čak i oni koji u vrtu nemaju dovoljno snažna stabla ili stupove, jer mreže dolaze sa staklom na koji se mogu postaviti.

Idealna opcija za manje vanjske prostore i balkone su viseće fotelje. Baš poput mreža za ležanje i one dolaze u raznim formama i raznim dezenima. Kako bi ljetno uživanje bilo u potpunosti bezbrižno donosimo vam neke od najljepših visećih fotelja i mreža za ležanje za manje od 500 kuna.

mreža za ležanje

Mreža za ležanje FREDÖN, IKEA – 329 kuna

viseća fotelja

Viseća fotelja Relax, Mömax, 119, 00 kuna

viseća fotelja

Viseća fotelja, LesninaXXL – 329 kuna

mreža za ležanje

Mreža za ležanje, Emmezeta, Sand – 199,99 kuna

Mreža za ležanje, Emmezeta, Lagoon – 279,99 kuna

Mreža za ležanje BERGFINK, JYSK – 100 kuna

Pronašli smo neke od najljepših mreža za ležanje i visećih fotelja za manje od 500 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap