Pretraga

Pronašli smo neke od najljepših visilica ispod 500 kuna

A- A+

Odabir rasvjetnih tijela za svaku prostoriju znači i odabir njenog ugođaja. Zagušena svjetla, glomazne visilice, futuristička rješenja, opcije su brojne. Postavljena visilica prostoriju će upotpuniti kako svjetlom, tako i svojim dizajnom stoga se odabir ovog detalja za uređenje doma ne smije olako shvatiti.

vislilica

Visilica Lesnina XXL – 479,20 kuna

Rasvjetna tijela prisutna su u svakoj prostoriji doma, no postavljanje visilica uglavnom je rezervirano za dnevnu sobu ili blagovaonicu u kojima će kreirati posebnu atmosferu i staviti točku na i cijele prostorije.

Opcije visilica danas su bezbrojne. Od metalnih, preko staklenih, do onih od ratana, svatko može pronaći nešto čime će upotpuniti svoj dom. Prilikom odabira visilice važno je pripaziti na njenu veličinu, kao i površinu prostora kojeg će osvjetljavati. No, ne smije se zanemariti ni jačina prikladne žarulje koja će prostor ili u potpunosti osvijetliti ili kreirati nešto intimniju atmosferu prigušenog svjetla.

Prilikom odabira visilice obratite pozornost i na osnove te kabele na koje ćete visilicu okačiti. Njihov asortiman također je šarolik pa odabrano rasvjetno tijelo možete spariti s kabelima raznih boja i imitacija materijala poput onih boje mjedi ili jednostavnih crnih rješenja.

visilica

Visilica Lesnina XXL – 399,20 kuna

visilica

Luster VILIUS – JYSK, 150 kuna

visilica

Luster SIGVARD – JYSK, 135 kuna

visilica

Visilica Lesnina XXL – 479,20 kuna

vislilica

JAKOBSBYN / JÄLLBY – IKEA, 194,90 kuna

visilica

SKURUP – IKEA, 119,90 kuna

visilica

VINDKAST – IKEA, 229 kuna

Copy link
Powered by Social Snap