Pretraga

Šarmantna talijanska vila koja će osvojiti i one najzahtjevnije

A- A+

Šarmantna vila u kojoj ćete se osjećati kao da ste u vlastitom domu, mjesto je kojem se mnogi vraćaju kako bi uživali u idiličnoj Italiji i najboljem što ona nudi.

Ova skromna vila tek je nedavno izgrađena pri čemu su korišteni autentični materijali poput kamena i drvenih greda koji tvore pravu talijansku idilu. Vlasnici kažu kako je kuća rađena planski te da se mnogi njihovi gosti iz godine u godinu vraćaju u Il Sogno, osjećajući se baš tu zaista sjedinjeno s prirodom.

Godine 2019. uz objekt je dodan prekrasan bazen iz kojega se pruža pogled na idiličan pejzaž koji će ostaviti bez daha i one najzahtjevnije.

Izdvojeni članak

Talijanska vila u kojoj boravak postaje pravi “dolce vita”

Raj za romantičare

Interijer je izveden u tradicionalnom stilu uz dašak suvremenog dizajna. Kuća je dominantno smještena na važnom umbrijskom obronku u blizini jezera Trasimeno i Perugije, od kuda možete uživati u spektakularnim prostranim pogledima na Toskanu (Montepulciano).

Vanjske garniture savršeno su mjesto za boravak cijeli dan, a tu je i kamin koji je ljeti prostor za roštilj i savršeno druženje čak i tijekom prohladnih večeri. Il Sogno ima prekrasan vrt s maslinama i voćkama te travnjakom, a za romantičare je važno napomenuti i kako je stari srednjovjekovni gradić Piegaro udaljen tek 2 kilometra.

Šarmantna talijanska vila koja će osvojiti i one najzahtjevnije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap