Pretraga

[VIDEO] Real Madrid objavio kako će izgledati novi Santiago Bernabeu

A- A+

Na službenim stranicama španjolskog kraljevskog kluba objavili su video projekciju kako će izgledati novi stadion u glavnom gradu države. Real Madrid očekuje da bi stadion trebao biti gotov između rujna 2022. godine i siječnja 2023. godine. Za to vrijeme momčadi će igrati službene utakmice na pomoćnom stadionu Alfredo Di Stefano.

Santiago Bernabeu | Screenshot/RealMadrid

Kapacitet stadiona će ostati isti (81 tisuća gledatelja), ali je iskustvo biti potpuno poboljšano s novim ogromnim ekranom od 360 stupnjeva, šoping-centrom, hotelom, novim restoranima i podzemnoj garaži od čak pet nivoa. U videu se vidi i da će se na stadionu moći igrati i dvoranski sportovi, pa će ga moći koristiti i košarkaši Reala te NBA momčadi na predsezonskim pripremama. U videu je objašnjena cijeli postupak pretvaranja travnjaka u terene s parketom za dvoranske sportove.

Obnova stadiona, iako brža od očekivanog, svakako nije bez problema – krajem svibnja je čak izbio i požar, koji je doduše vrlo brzo bio stavljen pod kontrolu. Navodno se bio zapalio komad poliuretanske pjene. Više o tome možete pročitati ovdje.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Srušen toranj madridskog Santiago Bernabeua

Copy link
Powered by Social Snap