Pretraga

Video: Stan koji je zapravo ostakljeni balkon, sramežljivi ljudi mogli bi ga izbjegavati

A- A+

Ovakav stan još niste vidjeli. Youtuber Noam Nakamura na svojim je društvenim mrežama podijelio nevjerojatne snimke jednog stana u Tokiju. Nije baš predviđen za sramežljive stanovnike jer su mu vanjski zidovi u potpunosti u staklu pa susjedi iz okolnih zgrada mogu u svakom trenutku vidjeti što radimo u stanu. Mjesečni najam mu iznosi 1000 dolara.

Ostakljeni stan u Tokiju

Ostakljeni stan u Tokiju | Foto: screenshot tokyolens/TikTok

Ako ste sramežljivi, bolje bi bilo da izbjegavate ovaj stan. Nalazi se u luksuznom dijelu japanskog glavnog grada, a youtuber Norm Nakamura, pokazao je o čemu se radi. Stan je zapravo ostakljeni balkon. Vanjski zidovi stana su potpuno u staklu, od vrha do dna.

@tokyolens Inside Tokyo’s CRAZIEST Tiny Apartment – Full vid: TOKYO LENS #TinyApartment #MicroApartment #TinyLiving #JapaneseApartment #TokyoApartment #JapanApartment #TinyHouse #TinyHome #TinyHomeTour #TinyApartmentLiving #SmallApartment #SmallestApartment #TiniestApartment #TokyoLens ♬ original sound – TokyoLens

Youtuber ga je nazvao jednim od ‘najluđih stanova u Tokiju’, a kada se vidi njegova unutrašnjost, ne možete se ne složiti. Na jednom od zidova ugrađen je sudoper i električna ploča, a zahod i kupaonica u potpunosti su otkriveni. Ipak, imaju rolete da se, barem malo, očuva privatnost, piše index.hr.

Izdvojeni članak

Zemlja čestih potresa: Od čega su građene kuće u Japanu?

Nakamura je izmjerio stan i pokazao kako je prostor od stakla do zida širok tek 90 centimetara. Stan je zapravo okolni prostor oko uskog stubišta zgrade smještene u luksuznom dijelu Tokija i iznajmljuje se za 1000 dolara mjesečno.

Pogledajte ovdje ljepilo od kofeina koje su Japanci izumili, lijepi i odljepljuje bez kidanja strukture.

Copy link
Powered by Social Snap