Pretraga

Zaigrani i originalni interijeri jedne od najperspektivnijih dizajnerica današnjice

A- A+

Jedna od najperspektivnijih dizajnerica interijera današnjice, Beata Heuman, ljubitelje dizajna osvojila je svojim razigranim, šarenim i eklektičnim interijerima. Njen dizajnerski stil u potpunosti se razlikuje i odskače od svega što je uobičajeno, a posebno od u posljednje vrijeme popularnog minimalističkog stila. Za svoj rad Beata Heuman dobila je brojne nagrade i priznanja.

interijer

Interijer | foto: Beata Heuman Ltd.

Britanska dizajnerica švedskog podrijetla u potpunosti je preokrenula trendove u svijetu dizajna interijera.

Beata Heuman Ltd, iza kojeg stoji istoimena mlada dizajnerica, sinonim je za razigrane, šarene i originalne interijere. Uz mnoštvo boja u svojim interijerima ova dizajnerica posebnu pozornost daje i detaljima, kojima postiže poseban sklad dizajna.

– Uživamo u igri s tihom napetošću između dizajna koji je i poetičan i neočekivan, a istovremeno čvrsto ukorijenjen u praktičnosti i svrsi, navode iz Beata Heuman Ltd-a.

dizajn

Interijer | foto: Beata Heuman Ltd.

Dizajnerska igra boja i detalja

Svoj dizajnerski studio Beata Heuman otvorila je 2013. godine. Osim dizajniranja interijera za svakodnevni život, studio se bavi i dizajnom komercijalnih prostora. Inspiraciju pronalaze na brojnim mjestima, a brojni detalji i ideje isprepliću se u brojnim projektima.

Upravo su unikatni detalji postali jedan od zaštitnih znakova ovog dizajnerskog studija koji posjeduje veliku kolekciju tkanina, tapeta, rasvjete i namještaja. Njihove kolekcije proizvode se u malim švedskim, britanskim ili talijanskim radnjama.

dizajn interijera

Interijer | foto: Beata Heuman Ltd.

– Vjerujemo da bi dom trebao biti odraz njegovih stanovnika – mjesta na koja su putovali te predmeta i ideja koji su ih nadahnuli. Tijekom procesa dizajniranja naš pristup ostaje osoban, intuitivan i promišljen, objašnjavaju iz Beata Heuman Ltd-a.

Djelić dizajna Beate Heuman moguće je uklopiti u svaki interijer dijelovima kolekcije čiju je kupovinu dizajnerica omogućila na svojim stranicama. Riječ je o tkaninama, tapetama za zidove, namještaju, ručkicama za namještaj, detaljima za uređenje doma poput ukrasnih jastuka i rasvjeti.

dizajn interijera

Interijer | foto: Beata Heuman Ltd.

Kako izgleda zaigran i neuobičajen dizajn interijera Beate Heuman pogledajte u fotogaleriji.

Copy link
Powered by Social Snap