Pretraga

Poznati modni brend prodaje ‘bauštelsku’ jaknu za više od 25.000 kuna

A- A+

Poznate modne kompanije kao da u zadnje vrijeme i nemaju baš puno inspiracije za nove odjevne predmete, sudeći po kreacijama koje prodaju za pozamašne iznose. Jedna od njih odjevni je predmet koji nerijetko možemo vidjeti i u građevinskom sektoru.

Foto: Unsplash; Twitter

Poznati brand odjeće Balenciaga predstavio je nove modne adute za kolekciju jesen/zima 2021., a posebnu pažnju privukla je dobro poznata jakna.

Naime, gruzijski dizajner Demna Gvasalia za brand Balenciaga osmislio je jaknu koja nevjerojatno podsjeća na dio zimske radne opreme u građevinskom sektoru.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Mehaničar postao hit na TikToku: Pokazao kako ‘čisti’ ruke nakon posla

Je li cijena realna?

Radna jakna ovakvog tipa osim što radnicima pruža izvrsnu toplinsku izolaciju, omogućava dobru vidljivost zbog reflektirajućih boja. Jakna poznatog brenda na poleđinu je dodala natpis BLNCG kao i manji logo s prednje strane, nekoliko džepova, sklopivu kapuljaču te dolazi u jednoj univerzalnoj veličini.

No ono što je mnoge neugodno iznenadilo cijena je ovog već, moramo priznati, viđenog odjevnog predmeta.

Naime, ultra skupa neonska “radna” jakna prodaje se za 2 890 funti što je 25 241 kuna. Usporedbe radi, brojne online trgovine u SAD-u i Velikoj Britaniji ovakve jakne prodaju za tek 200-tinjak kuna.

 

 

 

Poznati modni brend prodaje ‘bauštelsku’ jaknu za više od 25.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap