Pretraga

[VIDEO] Bauštelac visio s krana trideset katova iznad tla, snaga gornjeg dijela tijela ga spasila

A- A+

Internet je preplavila snimka građevinara u Kanadi koji se našao u opasnoj situaciji. Kuka krana ga je slučajno zakačila i podignula u visine iznad Toronta. Ostali kolege su ga pokušavali smiriti i bodrili da se uspije držati dok ga se ne spusti na sigurno.

Radnik visi s krana | Screenshot/Instagram

Video građevinara u životnoj opasnosti je objavljen na Redditu, no ubrzo je proširen po društvenim mrežama. Radniku se ruka zapetljala za kuku krana koji je podizao teret. Kolega koji je upravljao kranom nije primijetio dok ga ostali kolege nisu dozvali urlicima. Visio je na visini od tridesetak katova, ali sve je završilo s minimalnim povredama šake i zapešća, piše BlogTO.

Incident se dogodio na gradilištu nove zgrade banke TD, u Torontu, u ulici 160 Front West. Kolege su dovikivale upravljaču krana i kolegi koji visi. Bodrili su ga da uspije izdržati dok su između sebe komentirali nevjericu događaja. Nakon što ga je kran počeo spuštati, došlo je do sljedeće opasnosti. Naime, iznad njega je visio ogromni teret koji je mogao, da se kran spustio prenisko, prikliještiti kolegu i zadati mu fatalne ozlijede. Srećom, sve se završilo najbolje što je moglo.

– Možemo potvrditi da se incident dogodio na našem gradilištu između ulica 160 Front West i Simcoe gdje je radnik nesretno ostao visjeti s krana nakon što se zapetljao za kuku. Srećom, sigurno je spušten na tlo bez ozbiljnih ozljeda. Sigurnost naših radnika i zajednice je naš prioritet. Radimo s vlastima kako bi se cijela situacija dodatno istražila, rekli su izvođači radova PCl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by my_s1 (@my_s1)

Copy link
Powered by Social Snap