Pretraga

Dubrovčanin iznajmljuje stan besplatno: ‘Sramota me izdavati po suludim cijenama kao neki’

A- A+

U grupi Iznajmljivanje stanova Dubrovnik osvanula je zanimljiva ponuda jednog građanina koji je svoj stan u Zatonu ponudio besplatno i usput prozvao neke iznajmljivače koji iznajmljuju po ogromnim cijenama, a onda izbace svoje najmoprimce van 1. lipnja.

Dubrovnik | foto: Unsplash

Naveliko se priča o problemu visokih najamnina stanova i kuća u hrvatskim gradovima, a Zagreb i Dubrovnik su poznati kao najskuplji. Također, problem s gradovima na obali je da najmodavci često ‘izbacuju’ svoje podstanare na početku sezone kako bi mogli iznajmljivati stan turistima. Zato nemalo iznenađuje objava jednog Dubrovčanina koji je pokazao humano stranu najmodavaca.

– S obzirom da me sramota i da nemam obraza iznajmit ljudima stan po ovim suludim cijenama koje vidim da se ovdje objavljuju i onda im 1.6. reći da izlaze, ja sam voljan ustupit dvosoban stan u Zatonu do 1.6. bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije. U tom slučaju molim da se jave u inbox samo oni kojima je to stvarno i iskreno potrebno. Ovi gladni para neka i dalje iznajmljuju kako hoće, ali za taj način do 1.6. treba imati obraza ljudima pogledati u oči, pogotovo po onim cijenama koje traže, objavio je Dubrovčanin i prikupio velik broj pozitivnih reakcija na svoju objavu.

Screenshot objave u Facebook grupi | Foto: Screenshot

Copy link
Powered by Social Snap