Pretraga

Nije humano: Pogledajte kako izgleda stan koji nema niti šest kvadrata!

A- A+

Pronaći stan je vjerojatno najveći pothvat koji vas čeka u životu. Od toga da je potrebno paziti na lokaciju, zgradu, susjede, pa do toga da je nemoguće pronaći nešto po prihvatljivoj cijeni, zaista je u pitanju potraga koja se ponekad čini uzaludna.

Stan u New Yorku, foto: screenshot YouTube

Zaista, malo koja patnja se može usporediti s kupovinom stana, ili samim traženjem stana koji biste mogli unajmiti. Pogotovo je teško u većim gradovima, koji su u potpunosti prenapučeni, pogotovo u centru.

Ipak, na kraju vas uvijek najviše iznenadi što su sve ljudi spremni staviti u oglasnik i iznajmljivati. Sjećate li se kada se Hrvatskom širio onaj oglas u kojem se davao u najam stan koji se nalazio u garaži? Otprilike takve priče su one koje osvajaju mase. I baš zato bi vam se moglo svidjeti ono što danas donosimo.

Ako postoji jedan grad koji je poznat u svijetu po notornim stanovima, onda je to New York City. Iz nekog razloga, taj grad masovno privlači ljude, ali je daleko od ugodnog za stanovanje. Počevši od toga da je gotovo pa nemoguće pronaći stan po normalnoj cijeni, a da vam cimeri nisu štakori.

Izdvojeni članak

Studentsko podstanarstvo na obali: ‘Tijekom srpnja i kolovoza ne možemo zadržati stan, ulazimo tek na jesen’

Osim toga, grad je poznat i po ekstremno malim stanovima. Kad kažemo ekstremno, zaista to i mislimo. YouTuber Erik Conover je tako u jednom od svojih videa obilazio najmanje stanove u New Yorku i naišao na stan koji ima manje od šest kvadrata – kupaonica se dijeli na katu. Kako to točno izgleda možete pogledati u videu.

Nije humano: Pogledajte kako izgleda stan koji nema niti šest kvadrata!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap