Pretraga

Prodaju se državne nekretnine: Zgradu možete kupiti za samo 1.500 eura

A- A+

Republika Srbija stavila je na prodaju 29 nekretnina u nekoliko gradova i općina. Najskuplja nekretnina ima početnu cijenu od 746.000 eura dok najniža iznosi tek 1.500 eura.

Foto: Unsplash

Republika Srbija stavila je na prodaju 29 nekretnina u nekoliko gradova i općina. Služba za imovinu Republike Srbije najvišu je početnu cijenu stavila na kompleks u Ralji i to čak 746.000 eura, piše Kurir.

Navedena nekretnina u Općini Sopot ima više objekata koji imaju preko 10.000 kvadratnih metara kao i zemljište od gotovo pet hektara. Hala u Pirotu s druge strane prodaje se za 174.000 eura, a nekretnine se može naći za cijene nešto više od 100.000 eura – kao što je kompleks u Selevcu i dvije nekretnine u Beogradu.

Ostala državna imovina ponuđena na prodaju nalazi se i u Bečeju, Plandištu, Nišu, Kragujevcu, Ečki, Bajmoku, Paraćinu, Arilju, Negotinu, Ražnju, Požarevcu, Gornjem Milanovcu, Soko Banji i teritoriju općine Preševo.

Iznenadile niske cijene

Zanimljivo je kako su najniže ponuđene cijene one za stambene zgrade u Bajmoku i Pirotu. Naime, tamo zgradu možete kupiti za tek 1.500 eura.

Prodaja se obavlja prikupljanjem pisanih ponuda koje se Službi za imovinu Republike Srbije mogu dostaviti do 26. ožujka, ove godine.

Copy link
Powered by Social Snap