Pretraga

Valamar kupio treći hotel u austrijskom skijalištu, radi se o hotelu s 5 zvjezdica

A- A+

Valamar nastavlja širenjem svog portfolija na austrijskom skijalištu te kupuje treći hotel na Obertauern destinaciji. Radi se o Hotelu Kesselspitze koji je do sada bio u vlasništvu obitelji Lürzer, a obitelj je poznata kao vodeći ugostitelji na ovoj austrijskoj destinaciji.

Hotel Kesselspitze | Screenshot/GoogleMaps

Valamar nastavlja sa širenjem portfelja u Obertauernu u Austriji kroz preuzimanje luksuznog hotela Kesselspitze koji će time postati treći hotel pod upravljanjem Valamara u Obertauernu i prvi Valamar Collection hotel u Austriji. Hotel Kesselspitze do sada je bio u vlasništvu obitelji Lürzer koja je prepoznata kao lider razvoja i inovacija u ponudi čitave Obertauern destinacije, prenosi Poslovni Dnevnik.

Internacionalizacija portfelja s fokusom na zimska odredišta u alpskoj regiji jedan je od strateških ciljeva Valamara od 2018. godine i otvaranja prvog hotela od 4 zvjezdice, Valamar Obertauern hotela, pod Valamar brendom u Obertauernu. Širenje u Austriji nastavlja se 2021. godine kroz akviziciju hotela Marietta u Obertauernu.

Izdvojeni članak

Valamar Riviera objavila prihode za 2021. godinu, i dalje je nedostižna 2019.

Hotel Kesselspitze ima pet zvjezdica i jedan je od najpoznatijih hotela u Obertauernu, ima 66 soba, vlastiti restoran, wellness sadržaje kao i unutarnji bazen. Valamar Collection brend predstavlja najvišu razinu usluga i udobnosti za goste te niz usluga s potpisom koje će Valamar nuditi i gostima hotela Kesselspitze. Kao prvi Valamar Collection hotel u Austriji otvorit će se već u zimskoj sezoni 2022./2023.

– Internacionalizacija poslovanja putem širenja portfelja u zimskim destinacijama Alpa strateški je cilj Valamara. Akvizicija trećeg hotela u Obertauernu predstavlja još jedan značajan korak u realizaciji sinergija poslovanja, posebno zapošljavanja naših sezonskih zaposlenika na cijelu godinu, rekao je predsjesnik uprave Valamar Riviere, Željko Kukurin.

Copy link
Powered by Social Snap