Pretraga

Besplatna edukacija o javnoj nabavi za inženjerske usluge

A- A+

Besplatna edukacija o javnoj nabavi za inženjerske usluge se održava u srijedu, 26. svibnja, u 13 sati, online, na platformi MS Teams, a namijenjena je svim tvrtkama koje pružaju inženjerske usluge.

Foto: Unsplash

Mnoge inženjerske tvrtke imaju potencijale za obavljanje usluga iz procesa javne nabave koju raspisuju tijela jedinica lokalne samouprave, državne tvrtke ili ministarstva i agencije. U isto vrijeme, navedene male tvrtke se, najčešće zbog nedostatka vremena ili nedovoljnog administrativnog kadra, nisu sklone natjecati za navedene poslove. Stoga Odjel za graditeljstvo i Udruženje tehničkog projektiranja HGK organiziraju poludnevnu edukaciju.

Iz HGK smatraju kako su javno-nabavni postupci raspisani na Elektroničkom oglasniku javne nabave dobra prilika manjim tvrtkama za zaradu, razvoj i etabliranje na tržištu. Cilj ove edukacije je približiti postupke javne nanabve vodstvu manjih tvrtki te pokazati da prijava na postupke javne nabave nije pretjerano zahtjevan i nedostižan posao.

Tko su predavači?

Predavači na ovoj edukaciji su osobe s velikim iskustvom u postupcima javne nabave i sa strane ponuđača i strane dobavljača – Krešimir Štimac iz Sektora za ekonomsko-financijske i tehničke poslove Grada Zagreba te Ivana Teklić, pravnica iz tvrtke Capital ing d.o.o., zadužena za postupke javne nabave.

U vrijeme ekonomske recesije, povećane nelikvidnosti i ekonomski nestabilnih perioda, dobro je imati alternativu u obavljanju usluga na natječajima koje raspisuju tijela državne vlasti, državne tvrtke i drugi obveznici procesa javne nabave.

Prijaviti se možete prijavnicom, najkasnije do ponedjeljka, 24. svibnja, u 17 sati.

Ostale informacije pronađite na LINK-u.

 

Copy link
Powered by Social Snap