Pretraga

Dvije teške nesreće na radu: Jednog radnika udario bager, drugom stradala ruka

A- A+

Kroz posljednja tri dana na širem su zagrebačkom području zabilježene dvije nesreće na radu u kojima su teško stradali radnici. U Jastrebarskom jednog je udarila košara bagera, dok je drugi nastradao u Dubravi, u termolakirnici. Obojica su hitno zbrinuta u zdravstvenim ustanovama.

Policijski auto, ilustracija | Foto: MUP

Na području Jastrebarskog, 29. studenog, u hali trgovačkog društva je 41-godišnji zaposlenik, državljanin Republike Slovenije, upravljao bagerom te je u jednom trenutku radna košara s bagera udarila u nogu 36-godišnjeg zaposlenika, državljanina Bosne i Hercegovine, izvještava PU Zagrebačka. Ozlijeđenome je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Izdvojeni članak

Odvjetnica nam je objasnila što se događa kada ozljeda na radu nije priznata

Također, iz PU Zagrebačke stiže još jedna loša vijest. Dan kasnije, 30. studenog, u večernjim satima u Dubravi na Vukomerečkoj cesti, prilikom obavljanja poslova u termolakirnici 56-godišnji zaposlenik je ozlijedio ruku. Liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je također teško ozlijeđen.

Copy link
Powered by Social Snap