Pretraga

Osumnjičeni zbog krađe kontejnera s elektromaterijalom u vrijednosti od 60.000 kuna

A- A+

Dvojica muškaraca osumnjičena su zbog kaznenog djela krađe sredinom srpnja ove godine. Naime, otuđili su kontejner s elektromaterijalom u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba veličine oko 15 četvornih metara. Materijalna šteta iznosi 60.000 kuna, a nad osumnjičenima je dovršeno kriminalističko istraživanje.

Krađa kontejnera s elektromaterijalom

Osumnjičeni su otuđili kontejner s elektromaterijalom u vrijednosti od 60.000 kuna | foto: Policijska uprava zagrebačka

Policijska uprava zagrebačka objavila je da su policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 23-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe, prilikom čega su otuđili metalni kontejner s elektromaterijalom u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba.

Izdvojeni članak

Otuđio građevinski materijal u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna

Krađa kontejnera veličine 15 četvornih metara

Naime, istraživanje se provelo zbog sumnje da su dvojica muškaraca sredinom srpnja ove godine, u popodnevnim satima i po prethodnom dogovoru, došli u mjesto Toplice na području Jastrebarskog te su potom prišli metalnom kontejneru. Kontejner veličine oko 15 četvornih metara ispunjen raznim elektromaterijalom nalazi se u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba.

Osumnjičeni su potom otuđili spomenuti kontejner tako da su ga utovarili na teretni automobil marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka te su se udaljili s mjesta počinjenja krađe. Pritom su počinili materijalnu štetu u iznosu od 60.000 kuna.

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja policijski su službenici kod 23-godišnjaka pronašli otuđeni kontejner te su ga potom vratili oštećenom trgovačkom društvu. Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni zbog krađe kontejnera s elektromaterijalom u vrijednosti od 60.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap