Pretraga

Pametna kuća, nakladnik portala bauštela.hr, oborila novi rekord: Surađivali smo s više partnera no ikad!

A- A+

Za Pametnu kuću, nakladnika tri nišna portala od kojih je jedan i portal bauštela.hr, 2021. godina je bila važna. Oborili smo rekorde čitanosti, postavili nove standarde kvalitete, a radili smo s više partnera nego ikad. U protekloj godini objavili smo preko 270 sponzorskih i native tekstova! Donosimo kratki pregled postignuća na koje se ponosimo.

pametna kuća

Pametna kuća nakladnik je portala srednja.hr, mirovina.hr i bauštela.hr

Protekla je godina za nas bila iznimno uzbudljiva. Portal srednja.hr, najstariji portal nakladnika Pametne kuće, proslavio je deseti rođendan, što smo obilježili na poseban način: našom prvom konferencijom. Konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset okupila je vodeće aktere znanosti i obrazovanja naše zemlje, a pričali smo o najvažnijim izazovima koji stoje pred našim obrazovnim sustavom.

Drugi portal u portfelju Pametne kuće, mirovina.hr, rastao je i također rušio rekorde. Taj je portal namijenjen publici starijoj od 55 godina, a u studenom 2021. proslavio je četvrti rođendan. Postavljen je i novi rekord čitanosti portala: u listopadu je portal mirovina.hr posjetilo ukupno 427.000 jedinstvenih posjetitelja, prema podacima Gemius Audience, odnosno čak 650.000 jedinstvenih posjetitelja prema Google Analyticsu.

Ove je godine Pametna kuća pokrenula i svoj treći nišni portal namijenjen sektoru građevine i nekretnina, a bavi se i svim srodnim temama kao što su estetika i obnova potresom pogođenih područja. bauštela.hr je ove godine doživjela najveći porast čitanosti: u rujnu 2021. Zabilježeno je 121.000 jedinstvenih korisnika prema Gemius Audience, odnosno 150.000 jedinstvenih korisnika prema podacima Google Analytics.

Čitatelji i partneri nam vjeruju

Povjerenje čitatelja iznimno nam je važna metrika, ali izrazito nam je važno i povjerenje naših oglašivačkih partnera. Native i marketinški tim Pametne kuće ove se godine proširio za dva nova člana, a zahvaljujući tome podignuli smo standard produktivnosti što su prepoznali i partneri.

Pametna je kuća tako u 2021. godini napisala i objavila 270 native i sponzoriranih tekstova – najviše do sada! Povjerenje su nam poklonili mnogi stari, ali i brojni novi partneri koji su uvidjeli vrijednost našeg pristupa content marketingu: stvaramo kreativan sadržaj prema briefu i potrebama klijenta, koji je uvijek u skladu s visokim uredničkim standardom naših portala i očekivanjima naših čitatelja. Naša posebnost – činjenica da dosežemo nišne publike koje nam vjeruju, garancija je uspješnih kampanji.

S odličnim rezultatima ne planiramo stati, a visoki standard kvalitentog sadržaja kojeg objavljujemo nastavit će rasti. Hvala što nam vjerujete, a nastavite nas pratiti i dalje – čitamo se.

Copy link
Powered by Social Snap