Pretraga

Razrješenja u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

A- A+

Na zatvorenome dijelu 43. sjednice Vlade, donesene su, između ostaloga, promjene vezane uz kadrovska pitanja.

Foto: Vlada RH

U Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja razriješeni su pomoćnici ministra Zvonimir Novak, Damir Juzbašić, Igor Čižmek, Igor Kreitmeyer i Elizabeta Kos.

Temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, na razdoblje od četiri godine, Bojan Batinić imenovan je ravnateljem Uprave za internacionalizaciju, Dunja Mazzocco Drvar ravnateljicom Uprave za klimatske aktivnosti, Zvonimir Novak, ravnateljem Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt, dr.sc. Kristina Čelić ravnateljicom Uprave za energetiku, Nina Čulina ravnateljicom Uprave za trgovinu i politiku javne nabave, Elizabeta Kos ravnateljicom Uprave vodnoga gospodarstva i zaštite mora, Igor Kreitmeyer ravnateljem Uprave za zaštitu prirode, Marko Markić ravnateljem Uprave za programe i projekte EU, europske i međunarodne poslove, dr.sc. Aljoša Duplić ravnateljem Zavoda za zaštitu okoliša i prirode te Damir Juzbašić ravnateljem Ravnateljstva za robne zalihe.

Izdvojeni članak

Atalić u Otvorenom: Naljepnica nije presudna za smjer obnove, elaborat je

Promjene i u drugim Ministarstvima

U Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine razriješeni su pomoćnici ministra mr.sc. Danijel Žamboki, dr.sc. Milan Rezo, dr.sc. Maja-Marija Nahod, Sanja Šaban, Ivana Pintar i Leon Žulj. Temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, na razdoblje od četiri godine, Katica Prpić imenovana je ravnateljicom Uprave za graditeljstvo i procjenu vrijednosti nekretnina, mr.sc. Danijel Žamboki ravnateljem Uprave za energetsku učinkovitost u zgradarstvu, projekte i programe Europske unije, dr.sc. Milan Rezo, ravnateljem Uprave za prostorno uređenje i dozvole državnog značaja, Danijel Meštrić ravnateljem Uprave za nadzor, žalbe, razvoj informacijskog sustava i digitalizaciju, Bojan Linardić ravnateljem Zavoda za prostorni razvoj te Ivana Pintar ravnateljicom Uprave za upravljanje i raspolaganje nekretninama te Leon Žulj ravnateljem Uprave za trgovačka društva, strateško planiranje, regulativu, EU poslove i izvještavanje o sustavu upravljanja državnom imovinom.

U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture razriješen je pomoćnik ministra Siniša Orlić. Temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, na razdoblje od četiri godine, dr.sc. Nina Perko imenovana je ravnateljicom Uprave pomorstva, Siniša Orlić ravnateljem Uprave sigurnosti plovidbe, Krešo Antonović ravnateljem Uprave zračnog prometa, elektroničkih komunikacija i pošte, Damir Šoštarić ravnateljem Uprave za EU fondove i strateško planiranje te Melita Štrbić ravnateljicom Uprave za proračun i financije.

Copy link
Powered by Social Snap