Pretraga

Strašna nesreća na gradilištu kod Ivanić-Grada: Jednog od radnika prignječio pneumatik teretnog vozila

A- A+

Zagrebačka policijska uprava izvijestila je o strašnoj tragediji koja se jučer dogodila na gradilištu nedaleko od Ivanić Grada. Okolnosti tragedije u kojoj je radnika prignječilo teretno vozilo još uvijek se utvrđuju.

nesreća na gradilištu

Nesreća na gradilištu, ilustracija | foto: Unsplash

Zagrebačka policija izvijestila je da se jučer, 12. lipnja, oko osam sati i 45 minuta na gradilištu u mjestu Šumećani, nedaleko od Ivanić Grada, dogodila nesreća na radu.

Kako navode iz policije do nesreće u Šumećanima dolazi tijekom izvođenja građevinskih radova u kojima su sudjelovali tri muškarca u dobi od 38, 47 i 59 godina. Dvojica mlađih muškaraca teretnim su vozilom i radnim strojem sipali i poravnavali zemlju, dok je 59-o godišnji radnik obavljao radove uz cestu.

U jednom trenutku, zbog do sada neutvrđenih razloga, dolazi do tragedije.

Radnika prignječilo teretno vozilo

Tijekom nasipavanja i poravnavanja zemlje na gradilištu u Ivanićgradskoj ulici u Šumećanima u jednom trenutku dolazi do tragedije. Kako navode iz Zagrebačke policije 59-o godišnjeg radnika pritisnuo je pneumatik teretnog vozila kojim je upravljao 47-o godišnji radnik uslijed čega je 59-o godišnji radnik smrtno stradao.

Okolnosti nesreće na gradilištu sa smrtnom posljedicom još uvijek se utvrđuju, a tijelo stradalog radnika prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Strašna nesreća na gradilištu kod Ivanić-Grada: Jednog od radnika prignječio pneumatik teretnog vozila
Share via
Copy link
Powered by Social Snap