Pretraga

Zbog imovinsko-pravnih problema blokirao ulaz u zgradu Agram banke: ‘Blokirali su mi život’

A- A+

Josip Bekavac, ogorčen postupanjem institucija i nerješavanjem njegovih imovinsko-pravnih problema, blokirao je ulaz u zgradu Agram banke u Splitu.

policija

Crveni kombi blokirao je danas ulaz u zgradu Agram banke u Splitu, a prema pisanju Dalmatinskog portala blokadu je napravio Josip Bekavac koji je ogorčen postupanjem institucija i nerješavanjem njegovih imovinsko-pravnih problema vezanih uz poslovni prostor u Vili Velebita.

– Neću otići dok ne dođe netko iz Državnog odvjetništva. Blokirali su mi život sedam godina. Prodali su poslovni prostor za 400 tisuća eura, a milijun kuna su meni odbili od računa, još 500 tisuća kuna imaju ovrhu na moju kuću i kuću mojih roditelja. Sve su uzeli. Ne dam. Ovo je za DORH!

Policija ne može napraviti ništa. 280 tisuća eura je nestalo. Ja nemam lovu za odvjetnike koju oni imaju. Prodali su prostor ispod života u koroni, a mene ne žele primiti zbog korone. Sustav, korupcija i odvjetništvo. Imam sve crno na bijelo. Moje pare smrde, a njihove ne. Sve ću dati na uvid kada se završi ovo. Da cila Hrvatska vidi što se radi. Želim da napokon počnu funkcionirati. Nisam ja jedini. Ima nas još. Borim se za sebe, ali i za druge. Neka se netko pametan siti pa pošalje nekog pametnog tko može razgovarati. Ovo sve traje sedam godina. Jedu male ljude. Ja sam mali čovik. Mene hoće pojist. Razmišlja sam da se ubijem, ali želim živjet. Vidite na što su me natirali. Nitko ne vidi, nitko ne čuje, nitko ne čita papire’, kazao je Bekavac za Dalmatinski portal.

Pred zgradu je došla i interventna policija nakon čega su Bekavca uhitili i odveli na krim istraživanje u postaju, no vozilo je i dalje pred zgradom dok se za isto ne pobrine prometno redarstvo.

Copy link
Powered by Social Snap