Pretraga

Mobilni timovi u Markuševcu: Skoro godinu dana kasnije stiže pomoć u podnošenju zahtjeva za obnovu

A- A+

Službenici Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine danas, 17. ožujka, skoro godinu dana nakon zagrebačkog potresa, dolaze u zagrebački Markuševec. Mobilni timovi Ministarstva pomagat će građanima u ispunjavanju dokumentacije potrebne za obnovu.

oštećenje

Oštećenje krovišta | foto: Denis Gaščić/srednja.hr

Mobilni timovi Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine provest će jutro sa stanovnicima zagrebačkog Markuševca.

Danas, 17. ožujka, od devet do 11 sati službenici Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, na čelu s državnim tajnikom mr. sc. Željkom Uhlirom dolaze u zagrebački Markuševec.

Za vrijeme posjeta službenici Ministarstva pokušat će stanovnicima dijela grada, koji je među onima koji su najviše stradali u prošlogodišnjem potresu, pomoći pri ispunjavanju papirologije potrebne za predaju zahtjeva za obnovu nakon potresa te za dodjelu novčane pomoći sukladno pravima koja ostvaruju prema Zakonu o obnovi.

Građani će za vrijeme posjeta mobilnih timova službenicima Ministarstva moći postaviti sva pitanja administrativne naravi vezana uz pitanje obnove nakon potresa, podnošenja zahtjeva te dodjele novčane pomoći.

Službenici Ministarstva okupit će se u prostorijama Mjesnog odbora Markuševec, na adresi Trg svetog Šimuna 5.

Copy link
Powered by Social Snap