Pretraga

Studenti organizirali besplatnu stručnu konferenciju: Budućnost ugodnog stanovanja – eBUS2021

A- A+

Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje – SUPEUS i ove godine je organizirala jedan od svojih najvećih projekata na temu stanovanja. Riječ je o stručnoj konferenciji ‘Budućnost ugodnog stanovanja’ koja je namijenjena studentima i svima onima zainteresiranima i željnima edukacije o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje.

eBUS | foto: SUPEUS

SUPEUS je udruga studenata koja objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore, dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva.

Najveći projekt studentske udruge SUPEUS besplatna je stručna konferencija za sve zainteresirane i željne edukacije o temama energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje.

Ovogodišnja, deseta po redu konferencija za studente „eBUS 2021 – Budućnost ugodnog stanovanja“ održat će se u četvrtak, 15. travnja 2021. uživo putem YouTubea i Facebooka na profilu Udruge s početkom u 17 sati.

Trendovi energetike i održive gradnje

Kao i prošle godine članovi SUPEUS-a organiziraju online konferenciju tijekom koje će studenti, kao i zainteresirana javnost, dobiti priliku informirati se o aktualnim trendovima na području energetike i održive gradnje, ali i uvid u razne tehnološke pristupe i rješenja te njihovu primjenu u industriji.

Na prethodnim konferencijama BUS-a ukupno je sudjelovalo preko 1850 studenata i 85 predavača, vrhunskih profesora i prepoznatih stručnjaka, a projekt je prepoznalo i 60 tvrtki.

– Na ovogodišnjoj konferenciji predavači iz struke predstavit će aktualne inovacije u području tehnologije, energetike, energetskoj učinkovitosti i financiranju projekata. Tijekom cjelodnevne konferencije svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima unutar šest tema, navode iz SUPEUS-a.

Detalje o konferenciji članovi SUPEUS-a objavit će na svojim službenim stranicama.

Copy link
Powered by Social Snap