Pretraga

[VIDEO] Žuti okvir za održivi razvoj: Još stignete nominirati one koji mijenjaju budućnost

A- A+

Krenule su nominacije za dodjelu nagrada Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje, koje će ove godine biti dodijeljene treći put. Svoje nominacije pojedinaca, udruga, institucija, tvrtki, gospodarstvenika, znanstvenika, studenata, učenika, aktivista i ostalih u 17 kategorija održivog razvoja, s obrazloženjem, možete slati do kraja listopada.

Foto: National Geographic Magazine Croatia; Facebook

National Geographic Hrvatska i tvrtka Adria Media Zagreb treću godinu zaredom organiziraju projekt Održiva Hrvatska (do 2021. poznat kao projekt Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje), kako bi potaknuli zanimanje ljudi za učenje i sudjelovanje u održivom razvoju te istaknuli važne iskorake u tom smjeru pojedinaca, institucija i organizacija.

Jučer, na Dan planeta Zemlje, Hrvoje Prćić, glavni urednik National Geographica Hrvatska, pozvao je putem društvenih mreža sve pojedince, tvrtke, ustanove i organizacije da nominiraju projekte, aktivnosti, proizvode, osobe, gospodarstvenike, znanstvenike, studente, amatere i profesionalce koji svojim postignućima najbolje oslikavaju, promoviraju i podržavaju ciljeve održivog razvoja u društvu znanja.

Izdvojeni članak

JYSK uvodi novi način pakiranja: Time će godišnje ukoniti čak 27 milijuna plastičnih vrećica

Žuti tepih – promjene za budućnost

Nominacije traju od 22. travnja do 21. listopada, kada će stručni žiri odlučiti tko je dobitnik Žutog okvira u navedenim kategorijama za 2021. godinu. Ako epidemiološka situacija bude povoljna, nagrade će biti uručene na svečanoj dodjeli sa žutim tepihom u prosincu ove godine.

Prijedlozi s obrazloženjem nominiranog kandidata mogu se poslati na e-mail [email protected].

 

Copy link
Powered by Social Snap