Pretraga

Bauštelac savjetuje: Evo kako ultra brzo obložiti cigle

A- A+

Iza profila Golden trowel na Tiktoku nalazi se simpatični Austalac koji redovito objavljuje savjete i trikove za brži, zanimljiviji i kvalitetniji rad u građevini, ali dijeli i životne, komične savjete i situacije. U zadnjem videu savjetuje kako brzo i kvalitetno položiti cigle.

The Golden Trowel | Foto: Screenshot, @goldentrowel (tiktok)

Prema riječima ovog Australca, da biste kvalitetno i brzo položili cigle/opeku u liniju, treba se prvo fokusirati na ciglu koju ste prethodno postavili. Na bočnu stranu cigle je stavio mort, a isti materijal nalazi se i na površini prostora kojeg oblaže.

– Primite ciglu po sredini i stavite je na površinu kada je ova koju ste prethodno postavili ‘dobro sjela’. Neka bude pod blagim nagibom. Pobrinite se da stražnji dio cigle postavite u liniju s ciglom do vaše. Potom ju polegnite i pokupite višak morta, zadovoljno govori Tiktoker.

Video možete pogledati ovdje:

@goldentrowel No.1 tip for speed…. #bricklaying #bricklayer #bricktok ♬ original sound – Golden Trowel

Profil ovog bauštelca, a ujedno oca četvero djece prati više od 107 tisuća ljudi, a u samo devet sati od objavljivanja ovog videa prikupio je više od 10 tisuća ‘lajkova’ i gotovo 200 komentara.

– Čovječe, nakon ovog savjeta sam u jednom danu završio s dvije trećine radova na novoj kući, rekao je jedan od komentatora.

Australac je svoje sljedbenike pitao koji su njihovi trikovi za brzo postavljanje cigli, na što je jedan komentator rekao kako je najbolji trik piti pivo na kraju, a ne na početku smjene. ‘Na taj način zidovi ostaju ravni,’ našalio se.

Za još korisnih savjeta s Tiktoka ‘prolistajte’ članke na našim stranicama:

Izdvojeni članak

Koristan trik s Tik Toka – kako spriječiti curenje silikona?

Bauštelac savjetuje: Evo kako ultra brzo obložiti cigle
Share via
Copy link
Powered by Social Snap