Pretraga

Nježno za okoliš i novčanik: Evo kako odabrati pravu dizalicu topline i pritom uštediti

A- A+

Razmišljajte zeleno i smanjite emisiju ugljikovog diokisda za 75% uz dizalicu topline Mitsubishi Electric Ecodan, a Fond za zaštitu okolišta i energetsku učinkovitost će vam pri tome subvencionirati do čak 80% vaše investicije. Prilikom odabira dizalice topline, obratite se iskusnom instalateru za savjetovanje i dimenzioniranje dizalice idealne za vaš dom na portalu klimatizacija.hr.

Evo kako odabrati pravu dizalicu topline i pritom uštediti | Foto: klimatizacija.hr

Mitsubishi Electric Ecodan toplinske pumpe su predvodnici u revoluciji grijanja, pružajući obnovljivu, niskougljičnu alternativu tradicionalnim sistemima grijanja s visokim udjelom ugljika. Bez obzira jeste li vlasnik malog stana ili velike samostojeće kuće, poslovnog bloka ili škole, Ecodan toplinske pumpe su pouzdana, održiva tehnologija koja osigurava visoko učinkovito grijanje prostora i pripremu tople vode tijekom cijele godine.

Ecodan je više od obične dizalice topline – to je investicija u budućnost vašeg doma ili poslovnog prostora. Kompatibilan je s obnovljivim izvorima energije poput fotonaponskih panela, što omogućava najveće uštede i brz povrat investicije. Ova serija nudi širok raspon radnih mogućnosti i može se kombinirati s različitim sustavima grijanja, uključujući vodeno i električno podno grijanje, ventilokonvektore, radijatore i spremnike za vodu.

Foto: klimatizacija.hr

Ecodan je cjeloviti sustav koji pruža grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode, nudeći cjelogodišnje rješenje koje može zamijeniti tradicionalne plinske ili uljne kotlove ili raditi u kombinaciji s njima. Uz vanjsku jedinicu, dolazi i unutarnja Hydrobox jedinica ili Hydrotank s ugrađenim spremnikom, pružajući visoku razinu sigurnosti i otpornosti na koroziju.

Obratite se stručnjacima

Obratite se iskusnom instalateru za savjetovanje i dimenzioniranje dizalice topline idealne za vaš dom. Posjetite portal klimatizacija.hr ili nas nazovite na besplatni telefon 0800 0077.

Foto: klimatizacija.hr

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) nudi subvencije do 80% za ugradnju dizalica topline. To znači da možete dobiti besplatan ili jeftin sustav grijanja i hlađenja koji će vam uštediti novac na duge staze. Ali budite oprezni! Ne zadovoljavaju svi modeli dizalica topline kriterije FZOEU-a.

Kako biste bili sigurni da ćete odabrati adekvatnu opremu, na ovom linku možete pronaći sve modele dizalice topline koji zadovoljavaju propisane kriterije.

Copy link
Powered by Social Snap