Pretraga

Trik kojeg su svi s nestrpljenjem iščekivali: Uz dvije sitnice zauvijek se riješite muha

A- A+

Dolaskom toplijih dana u dom su stigli i nepozvani gosti insekti. Sa sunčanim i ugodnim danima završila je i sezona grijanja pa se nakon duge i hladne zime ponovno mogu otvoriti prozori. Ipak, iako se topliji dio godine jedva čekao, neželjene muhe i insekti nisu.

vrećica protiv muha

Vrećica protiv muha | foto: Ideal Home

Najjednostavniji način rješavanja problema insekata u domu najčešće su insekticidi, ali postoje rješenja koja ne zahtijevaju korištenje kemijskih sredstava.

Odgovor na vječno pitanje kako se jednostavno i bez štetnih insekticida jednom zauvijek riješiti muha u domu, na oduševljenje brojnih ljudi diljem svijeta, donose savjeti Mrs. Hinch. Facebook stranica svestrane savjetnice otkriva sasvim jednostavan trik koji iziskuje tek nekoliko sitnica, koje u domu svi već imaju, a s kojima će muhe postati stvar prošlosti.

Osim savjeta za rješavanje problema muha, na ovoj stranici mogu se pronaći i brojni savjeti s kojima će sve prostorije doma zablistati punim sjajem.

Vrećica protiv muha

Za izradu vrećice protiv muha potrebni su:

  • vrećica (poput one za zaleđivanje ili vrećice za čuvanje hrane),
  • voda i
  • kovanice.
vrećica protiv muha

Vrećica protiv muha | foto: Ideal Home

Izrada vrećice protiv muha sasvim je jednostavna. Čistu vrećicu do pola napunite vodom pa u njih ubacite kovanice i ispustite višak zraka. Nakon ovog koraka vrećicu čvrsto zavežite i s vezicom objesite na prozor.

Ovakva vrećica protiv muha natjerat će ove naporne insekte da u širokom luku zaobiđu vaš dom, jer će im zbog efekta vode s kovanicama vrećica izgledati kao beskrajno velika vodena površina koju muhe uvijek izbjegavaju.

vrećica protiv  muha

Vrećica protiv muha | foto: Ideal Home

Trik kojeg su svi s nestrpljenjem iščekivali: Uz dvije sitnice zauvijek se riješite muha
Share via
Copy link
Powered by Social Snap