Pretraga

Video: Ovako izgledaju crne slavine u kupaonici nakon jedne godine korištenja, ima li spasa?

A- A+

Trendovi u uređenju interijera mijenjaju se svakih nekoliko godina. Kada je u pitanju uređenje kupaonice jedan je već neko vrijeme aktualan – crne kupaonske slavine koje, mora se priznati, daju osjećaj minimalističkog luksuza prostoriji. No, već nakon nekoliko mjeseci korištenja one nekima postaju muka jer su užasno teške za održavanje. O tomu svjedoči i video koji prikazuje kako crne slavine u kupaonici izgledaju nakon samo jedne godine korištenja. Ima li spasa?

crna slavina u kupaonici

crna slavina u kupaonici | foto: screen shot you tube

Crne slavine prije nekoliko godina napravile su pravi boom kada je u pitanju uređenje kupaonice pa su tako ubrzo postale sastavni dio brojnih hrvatskih kućanstava. No, da danas pitate one koji su ih ugradili da li su požalili uvjereni smo kako bi bilo puno potvrdnih odgovora. Naime, kamenac s njih je, osim ako niste jako posvećeni svakodnevnom čišćenju, gotovo nemoguće u potpunosti ukloniti!

Kako izgledaju crne slavine u domu nakon samo jedne godine korištenja može se vidjeti u ovom videu koji se proširio regijom, te u kojem autor poziva supatnike s crnim slavinama da popričaju o održavanju istih. Pogledajte video:

@masterinstalacije

Ono što vam nitko neće reći 🙈🙊 #funny #dizajnenterijera #dizajn #design #interiordesign #bathroom #clean #cleaning #cleantok #cleaninghacks #kupaonica #kupatilo

♬ son original – Eyemazy France 👀


U komentarima na video javilo se nekoliko osoba koje tvrde kako proživljavaju isto što i autor, te da unatoč revnom čišćenju ne uspijevaju slavine održavati u pristojnom stanju, odnosno da sjaje kao prvi dan. No, javilo se i puno onih koji tvrde kako na loš izgled crnih slavina neminovno utječu tvrdoća vode, ali i – lijenost.

Pojavio se tu i komentar da za ‘za ljencine nije nije niti emajl’. No i nekoliko korisnih savjeta.

Kao što je alkoholni ocat, ali i čišćenje sa svijećom. ‘Trik sa svijećom je super i funkcionira. Uzmeš svijeću protrljaš ju po slavini, onda mekom krpicom protrljaš sav taj vosak po slavini. Top’, kaže alana.m.

Copy link
Powered by Social Snap