Pretraga

[VIDEO] Pogledajte kako su radnici spasili psa pomoću bagera

A- A+

Prava drama odvijala se u južnoameričkoj državi Ekvador. Građevinski radnici dobili su dojavu kako prema njima u kanalu pluta pas. Da bi ga spasio od utapanja, jedan od radnika spustio se u lopatu bagera te pomogao psu.

spašavanje psa bagerom

spašavanje psa bagerom | foto: screenshot Twitter ViralHog

U kantonu Pasaje u južnoameričkoj državi Ekvador odvijala se prava drama. Naime, građevinski radnici dobili su dojavu kako prema njima pluta pas kojega je kanalom za navodnjavanje nosila snažna struja. Da bi ga spasili od utapanja, jedan od radnika po imenu Abel Murillo kolega je spustio u lopatu bagera kako bi pomogao psu.

Murillovi kolege stali su dovikivati kada su ugledali psa koji je očajnički pokušavao držati glavu iznad prljave vode i plutajućih krhotina. Murillo je psa uspio uhvatiti za leđa, no životinja ga je od straha ugrizla. Njegovi kolege su ih podignuli natrag na suho, a pas je izišao pomalo ošamućen.

Izdvojeni članak

Zanimljiv dan u Splitu: Kako izvući bager odavde?

Pas odveden veterinaru

Govoreći o smjelom spašavanju u radijskom intervjuu, jedan od radnika imenom Cristian kazao je da je pas izgledao iscrpljeno boreći se s vodom. Murillo je izjavio kako se pas skoro htio pustiti jer je od siline vode udario u lopatu bagera i htio proći ispod nje.

– Nakon što sam zgrabio psa, ugrizao me, ali ne jako. Nalazio se u lošem stanju pa smo ga odvezli veterinaru koji mu je dao neke injekcije, izjavio je Murillo, piše Daily Mail.

– Hvala Bogu da smo ga uspjeli uhvatiti, tako smo životinji pružili još jednu priliku za život, dodao je građevinski radnik Luis za Daily Mail.

Copy link
Powered by Social Snap