Pretraga

Ako vas tapete i dekorativni premazi za zidove nisu osvojili, ovi eko zidni paneli sigurno hoće

A- A+

Želite promijeniti izgled svojoj zidova, no trendovi koji trenutačno vladaju interijerima ne zadovoljavaju sve vaše potrebe? Možda su zidne obloge upravo ono što trebate ako to već nisu tapete ili razni dekorativni premazi za zidove. Primjerice, s Lamelio zidnim panelima možete jednostavno promijeniti svoj interijer i dati mu jedinstven karakter.

Dejan Karapandža / foto: Dražen Kokorić

Lamelio ploče izrađene su od 80% recikliranog polistirena PS, što proizvod čini iznimno ekološki prihvatljivim. Osim toga, suvremeni materijal od kojeg su izrađene ploče otporan je na vlagu u zraku te ih se može ugraditi ne samo u dnevnoj ili spavaćoj sobi, već i u kupaonici, spa prostorima ili drugim prostorijama s povišenom vlagom.

Više o Lamelio pločama rekao nam je direktor tvrtke Lamelio Dejan Karapandža. Brand Lamelio je novost na tržištu dizajna interijera, a nastao je kao sestrinski proizvod iz AZzardo grupe.

Zidni paneli podižu estetiku svakog prostora / foto: Instagram

– Ekskluzivni smo zastupnici AZzardo rasvjete već pet godina, a prepoznati smo na tržištu kao centar moderne rasvjete. Pokazalo se da je rasvjeta neizostavan dodatak u dizajnu interijera. Stoga smo odlučili proširiti vidike. Asortiman Lamelio koji se sastoji od dekorativnih zidnih obloga od recikliranog poliestera savršeno se uklopio u našu viziju. Kada smo pokrenuli cijelu priču oko Lamelia, moram priznati da nas je iznenadila količina pozitivnih povratnih informacija od naših klijenata. Iz dana u dan se razvijamo, a trenutno smo u pregovorima za širenje u Sloveniju, Srbiju i Makedoniju…, priča nam Karapandža.

Izdvojeni članak

Darko Vlahović – glazbenik koji se primio obrade drveta! Njegovi proizvodi hit su i u Danskoj!

I Mirjana Mikulec ih obožava

Iako je riječ o novom brandu, Karapandža već može izdvojiti projekte na koje su posebno ponosni.

– Možemo se pohvaliti izvrsnim suradnjama s Elgrad centrima, kao i stalnom suradnjom s ekipom emisije ‘Tražimo dom’ s Mirjanom Mikulec na RTL televiziji, ističe.

Što se tiče tipa klijenata koji ih obično angažira puno rade s dizajnerima interijera. No vrlo često rade i s direktnim kupcima koji su dosad bili zadovoljni njihovom uslugom i brzinom isporuke materijala. Ako govorimo o konrektnim kolekcijama, Lamelio u svojoj ponudi trenutno ima četiri kolekcije. To su Milo, Vasco, Olmo i Asti, a svaka kolekcija unutar sebe ima tri modela zidnih obloga.

– Trenutno se u prodaji najbolje pokazala Vasco kolekcija koja se ujedno pokazala kao najefektniji izbor u dekoriranju interijera i eksterijera, ističe Karapandža.

Zidni paneli Lamelio otporni su na vlagu stoga ih slobodno možete montirati i u kupaonicama / foto: Instagram

Jeftinija opcija od drveta, a štedi okoliš

Specifičnost Lamelio panela je da su od reciklirane plastike. Ovo je svakako bitno za istaknuti jer je direktan dokaz da Lamelio pazi na očuvanje okoliša, što je trenutno trend broj 1 u svim branšama. U skladu s time treba reći i to da je reciklirana plastika jeftinija opcija od drveta.

– Da, naši paneli su izrađeni od recikliranog polistirena ‘hot stamping’ metodom. Pod visokom temperaturom i tehnologijom ‘hot stamping’ materijal se nanosi na polistiren čime se stvara kompaktan proizvod otporan na vlagu i vodu. S obzirom na to da je drvo dosta skup materijal, naši paneli su dosta povoljniji, a kvalitetom mogu jednako parirati drvenom proizvodu. Bitno nam je da kao tim ne doprinosimo dodatnom zagađenju okoliša i smatramo da svatko kao pojedinac može dati svoj obol u očuvanju prirode, objašnjava Karapandža.

Lamelio obloge vrhunac su elegancije, a ujedno čuvaju okoliš / foto: Instagram

Što se tiče trendova koji se odnose na estetiku, Karapandža savjetuje da uvijek osluškujete svoj ukus. Stoga zapravo nikad ne možete pogriješiti u odabiru Lamelio kolekcija.

– Trendovi se mijenjaju iz godine u godinu, a jedino što možemo preporučiti vašim čitateljima je da osluškuju svoj ukus te da vode računa o praktičnosti proizvoda jer na kraju krajeva radi se o njihovom domu u kojem se trebaju osjećati ugodno. Montaža Lamelio zidnih obloga je vrlo jednostavna i oduzet će vam doslovno trenutak, a u rezultatu ćete uživati niz godina, poručuje Karapandža.

Upute za sastavljanje Lamelio zidnih obloga možete vidjeti ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap