Pretraga

Mislite da nemate dovoljno mjesta? NEVER TOO SMALL će vas uvjeriti u suprotno!

A- A+

Kada je u pitanju uređenje prostora, najbitnija stvar jest razumjeti prostor. Prvo, morate znati što želite napraviti s njime, a zatim kreće avantura tijekom koje ćete shvatiti kako to napraviti. Naravno, puno je izazovnije kada su u pitanju mali prostori.

foto: screenshot YouTube

Stan od 25 kvadrata zvuči kao puno premalo prostora, ali kada nemate više – potrebno je snaći se. Dobra je vijest ta što 25 kvadrata više ne moraju zvučati tako malo, ako ih pametno iskoristite. YouTube kanal NEVER TOO SMALL se bavi upravo time – pametnim iskorištavanjem mjesta.

Ovaj kanal ima više od milijun i šesto tisuća pretplatnika, a tek 72 videozapisa – to govori dovoljno o tome koliko su njihova rješenja kreativna, ali i korisna.

Prvi video su objavili prije četiri godine, a najnoviji pred neki dan. U ovom slučaju su se pozabavili stanom koji ima tek 25 kvadrata, ali zahvaljujući odličnom rasporedu, ostavlja dojam puno većeg prostora. Stan se nalazi u Buenos Airesu u Argentini, a Enrico Cavaglià je arhitekt koji je imao dobru viziju.

Izdvojeni članak

Najnoviji trend: Jeste li razmišljali o osvježenju zidova s ‘accent wall’?

Transformaciju stana pogledajte u videu.

Mislite da nemate dovoljno mjesta? NEVER TOO SMALL će vas uvjeriti u suprotno!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap