Pretraga

Širi se video cestovnih radova na Hvaru: Je li ovo ispravan način betoniranja ili se radi o ‘zezanciji’?

A- A+

Tik tokom se širi video snimka betoniranja ulice na Hvaru, a mi vas pitamo što mislite o ovom načinu betoniranja? Snimatelj se našalio kako zbog radova ne može pristupiti kući, a komentari su oprečni. S jedne strane komentatori kažu kako to nije ispravno izvođenje radova, drugi cijeli video smatraju zezancijom, a treći misle kako se snimatelj trebao strpjeti i ne ugaziti svježi beton već pričekati da se osuši. Što vi kažete?

Betoniranje na Hvara | Tik Tok: markonikic9999

Postupak betoniranja sastoji se od nekoliko faza koje su dobre poznate građevinskim radnicima, a između ostaloga, uključuju i pripremu terena za sam postupak. Ovisno o kakvom se terenu radi, potrebno je ukloniti desetak centimetara tla, postaviti jastuk od pijeska ili šljunka, po potrebi postaviti armaturnu mrežu, a u radu treba računati i na vremensku prognozu… U slučaju s ove snimke tražimo da nam vi kažete što je ispravan postupak.

– Baš zeznuta situacija, jesu mislili da će ljudi poletjeti; zašto ne asfaltiraju; to je trebalo betonirati u dva dijela, neki su od komentara. S druge strane, komentatori su poručili i “Ne odgovara kada ima rupe i pukotine, ne odgovara kada se izbetonira, odlučite se više” ili “Da si sačeka dvije ure moga si proć bez problema’.

Video je na Tik toku ubrzo nakon objave postao viralan. U 22 sata skupio je gotovo 14 tisuća ‘lajkova, a pregledan je gotovo 400 tisuća puta.

@markonikic9999Hvar 2022 #Foryou #hvarisland #fyp #foryoupage # degeneracija♬ original sound – Marko Nikic

 

Širi se video cestovnih radova na Hvaru: Je li ovo ispravan način betoniranja ili se radi o ‘zezanciji’?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap