Pretraga

Država daje u najam poslovne prostore na top lokacijama duž Jadrana, ali i 21 garažu  

A- A+

Još je nekoliko dana ostalo za prijavu na treći ovogodišnji javni poziv za zakup poslovnih prostora i garaža u vlasništvu Republike Hrvatske. Državne nekretnine u ovome krugu u zakup daju nekretnine i garaže u osam hrvatskih gradova. U ponudi se, između ostalog, nalaze prostori na atraktivnim lokacijama duž Jadrana po iznimno pristupačnim početnim cijenama zbog čega se očekuje veliki interes potencijalnih najmoprimaca. Tu su i garaže, mahom u Zagrebu, u naseljima gdje za parkirališnim mjestom više godinama vlada prava pomama.

poslovni prostor za najam Cres

poslovni prostor za najam Cres | foto: Državne nekretnine

Trećim ovogodišnjim natječajem država daje u zakup 10 poslovnih prostora u Zagrebu, Varaždinu, Iloku, Splitu, Rijeci, Matuljima, Puli i Stivanu na Cresu te 21 garažu od kojih se većina nalazi u Zagrebu, dvije se daju u zakup u Varaždinu i jedna u Rijeci, izvještavaju Državne nekretnine.

Izdvojeni članak

Podstanarska tragikomedija: Iznajmljuje garažu za 500 eura mjesečno!

Poslovni prostori prve gradske zone mogu se zakupiti u Splitu i Matuljima. Splitski prostor nalazi se u blizini Starog placa ili Starog Hajdukovog igrališta i blizu Starog rodilišta na adresi Matoševa 1, a početna mjesečna zakupnina za zakup 120 kvadrata iznosi 1678,74 eura. Na Kastavskoj cesti 3 u Matuljima ponuđen je u zakup manji prostor od 40-ak četvornih metara s početnom mjesečnom zakupninom u iznosu od 265,23 eura.

Poslovni prostor smješten u drugoj gradskoj zoni daje se u zakup u Rijeci na adresi Školjić 7B uz istoimeno parkiralište, a početni iznos zakupa ovog prostora od 76 kvadrata iznosi 1.672 eura.

Prostori treće gradske zone daju se u zakup u Zagrebu, veći od 187,90 kvadrata u Božidara Adžije 29 s početnom mjesečnom zakupninom od 968,69 eura te manji od 31 četvornog metra u Omiškoj 22 na Knežiji s početnom mjesečnom zakupninom od 208,32 eura.

Doznajte ovdje sve o postpandemijskom valu transformacija poslovnih prostora u stambene.

Copy link
Powered by Social Snap