Pretraga

Grad Rijeka prodaje stambene i poslovne prostore: Najmanji u ponudi ima tek 9 m2

A- A+

Grad Rijeka objavio je Javne natječaje za prodaju slobodnih poslovnih prostora u vlasništvu Grada Rijeke kao i prodaju stanova koje koriste najmoprimci, korisnici ili suvlasnici Grada Rijeke. U ponudi je 10 stambenih i 8 poslovnih prostora. Najmanji od njih je poslovni prostor, površine svega 9 m2.

Meštrovićeva 36, Rijeka

Meštrovićeva 36, Rijeka | Screenshot: Google street view

Krajnji rok za dostavu ponuda na oba natječaja Grada Rijeke je 27. ožujka 2023. godine do 12:00 sati. Tada će biti i javno otvaranje ponuda na adresi Titov trg 3, u sali za licitacije. Na prodaju je 10 poslovnih prostora, od toga su dva prostora u ulici Blaža Polića, dva su u ulici Ivana Grohovca, dok su dva u Trpimirovoj i dva u ulici Žrtava fašizma. Ponuđen je jedan poslovni prostor u ulici Pomerio, kao i jedan u ulici Stipana Konzula Istranina.

Među ponuđenim poslovnim prostorima, prostor s najvećom kvadraturom je na adresi Žrtava fašizma 10, ukupne površine 101 m2. Početna prodajna cijena mu je 674,13 eura/m2. Na istoj adresi je i najmanji poslovni prostor, od svega 9 m2 površine, čija je početna cijena 786,01 eura/m2. Najveću početnu prodajnu cijenu ima poslovni prostor na adresi Blaža Polića 5/B, ukupne površine 61 m² gdje metar kvadratni iznosi 1.760,21 eura.

Izdvojeni članak

Najmanji poslovni prostor u Rijeci dobio najviše ponuda za zakup: Postignuta dupla cijena od početne

Uz poslovne prostore, prodaje se i osam stanova. Od toga su tri u Meštrovićevoj ulici, po jedan u Matačićevoj, Zvonimirovoj, Osječkoj, te jedan u ulici Vjenceslava Novaka i jedan u ulici Matije Gupca. Najmanji je stan u Matačićevoj, ukupne površine 27,45 m2, čija je početna prodajna cijena 1.634,26 eura/m2.

Stanovi s najvećom ponuđenom površinom su dva stana u Meštrovićevoj, na broju 36 i 34. Početna cijena stana u Meštrovićevoj 36 je 1.351,25 eura/m2, dok je u Meštrovićevoj 34 cijena 1.704,68 eura/m2. Najmanju početnu cijenu ima pak stan od 38,47 m2 u Zvonimirovoj ulici, početna cijena mu je 1.190,26 eura/m2.

Sve detalje o poslovnim prostorima i uvjetima natječaja možete pogledati ovdje:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Donosimo i detalje o stambenim prostorima koji su u ponudi kao i detalje o uvjetima natječaja:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap