Pretraga

Pogledajte u kojoj su fazi radovi: U blizini Bundeka se grade dvije stambene zgrade

A- A+

Novi Zagreb dobiva građevinsko pojačanje u obliku dvije stambene zgrade. Ovaj će kompleks, koji u svom sastavu ima ukupno 36 stanova, biti povezan  podrumskim dijelom u kojem će se nalaziti garažna parkirna mjesta i spremišta.

Nove stambene zgrade u Zapruđu | foto: bauštela.hr

U Ulici Karla Metikoša u Zapruđu, tik uz Sajmišnu cestu, se grade dvije nove zgrade. Kako stoji na stranicama Dis grupe, koja je investitor u ovaj projekt, manja zgrada će imati prizemlje i tri kata te će biti namijenjena isključivo u stambene svrhe, a u svom će sastavu imati 12 stanova.

Veća će se pak zgrada sastojati od prizemlja i šest katova, ali će uz to imati i dva poslovna prostora. Budući da je izrazito veća, ona će u svom sastavu imati 24 stana. Ova dva objekta će biti povezana  podrumskim dijelom u kojem će se nalaziti garažna parkirna mjesta i spremišta.

Zgrade u izgradnji i idejni nacrt zgrada | foto: Dis Grupa | bauštela.hr

Najmanji stan je veličine 38 m², dok najveći stan zauzima površinu od čak 152 m². Planirani rok useljenja je kraj 2022. godine.

Izdvojeni članak

U zagrebačkom Dubecu se grade tri stambene zgrade koje u svom sastavu imaju 36 stanova

Stanovi na atraktivnoj lokaciji

Investitor u ovaj projekt je Dis d.o.o., čiji se ured nalazi u Bencekovićevoj ulici 33. Tvrtka je to koja je već dugo na tržištu, točnije još od 1995. godine, a bavi se gradnjom stambenih i nestambenih zgrada. Vlasnik je Dragutin Čelina, koji je ujedno i jedan od direktora. Drugi direktor ove tvrtke je Hrvoje Čelina.

Izgradnja zgrada u Zapruđu | foto: bauštela.hr

Projektant je Ade studio d.o.o. za arhitekturu i dizajn čiji se ured nalazi u Ulici Pile III. 29. Ova će tvrtka, osnovana 2002. godine, čija je vlasnica i direktorica Sanja Borisavljević, biti zadužena i za nadzor nad projektom.

Izgradnja zgrada u Zapruđu | foto: bauštela.hr

Radove će izvoditi tvrtka Urban Građenje Zagreb d.o.o.. Tvrtka je osnovana 2007. godine, a ured se nalazi na Savskoj cesti 32. Vlasnik i direktor tvrtke koja se bavi gradnjom stambenih i nestambenih zgrada jest Danijel Kurtović.

Izdvojeni članak

[FOTO] Pogledajte kako teku radovi: Gradi se nova stambena zgrada u Ulici kneza Branimira

Inače, kompleks zgrada se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji obzirom da se u blizini nalaze park i jezero Bundek, a ima i dobru prometnu povezanost. Odmah u blizini se nalaze tramvajska kao i autobsuna stanica.

Copy link
Powered by Social Snap