Pretraga

U zagrebačkom Dubecu se grade tri stambene zgrade koje u svom sastavu imaju 36 stanova

A- A+

U zagrebačkom Dubecu u tijeku je izgradnja kompleksa stambenih zgrada s pripadajućim parkiralištem. U tri zgrade je smješteno 36 stanova, a iako su radovi još uvijek u punom jeku, većina stanova je već rasprodana.

Gradnja stambene zgrade u Dubecu | foto: bauštela.hr

U Ulici Roberta Škrnjuga, tik uz rotor, grade se tri stambene zgrade pozicionirane na način da čine jedan manji blok. Naime, dvije su zgrade smještene jedna do druge, dok se treća nalazi preko puta njih, a između će biti smješten dječji park i zelena površina. Ovakav smještaj se čini vrlo praktičan, obzirom da se dječje igralište nalazi odmah ispred zgrada te nema potrebe za prelaskom prometnica. Također, zgrade će imati i pripadajući parking.

Nacrt kompleksa zgrada u Dubecu | foto: Global Property, bauštela.hr

Kompleks ima ukupno 36 stanova, odnosno, dvije zgrade u svom sastavu imaju po 13 stanova, dok treća, ona najmanja, ima 10 stanova. Površina najmanjeg stana je 37.29 m², dok je najveći stan veličine 72.09 m².

Gradnja stambene zgrade u Dubecu | foto: bauštela.hr

Gradnja stambene zgrade u Dubecu | foto: bauštela.hr

Investitori u ovaj kompleks stambenih zgrada su tvrtke Klasični dizajn d.o.o. te Papa Building d.o.o.. Klasični dizajn d.o.o, tvrtka osnovana 2012. godine čiji je vlasnik Tomo Radić, bavi se gradnjom stambenih i nestambenih zgrada. Papa Building d.o.o. je relativno je novija tvrtka na tržištu, osnovana 2017. godine, čiji je direktor Paško Palić, a bave se organizacijom izvedbe projekata za zgrade. Za prodaju stanova je zadužena agencija za nekretnine Global Property. Od 36 stanova, do sada su prodana već 32 stana.

Gradnja stambene zgrade u Dubecu | foto: bauštela.hr

Copy link
Powered by Social Snap