Pretraga

U Puli uskoro kreće nadmetanje za gradske građevinske parcele i objekte: Evo što je u ponudi

A- A+

Gradske građevinske parcele i objekti ovog travnja idu na licitaciju. Nadmetanje će se održati početkom idućeg tjedna, a ponuda obuhvaća deset gradskih parcela namijenjenih za izgradnju stambenih i poslovnih objekata te postojeće objekte u gradu Puli.

Grad Pula | foto: Unsplash

Deset gradskih nekretnina na licitaciju idu početkom idućeg tjedna.

Grad Pula objavio je vijest o prodaji gradskih nekretnina. Nekretnine, koje uključuju građevinska zemljišta i objekte, na licitaciju idu u ponedjeljak, 12. travnja točno u 12 sati u Komunalnoj palači.

Početne cijene gradskih nekretnina idu od 18 do 857,6 tisuća kuna.

Načelo viđeno-kupljeno

Deset nekretnina koje će se idućeg ponedjeljka naći na licitaciji prodaju se po načelu viđeno-kupljeno što znači da kupci nemaju  mogućnost uložiti naknadni prigovor na kupljenu nekretninu.

Na licitacijskoj listi naći će se katastarske čestice od 24 do 376 četvornih metara, piše Glas Istre. Riječ je o česticama od kojih su neke opterećene pravom služnosti postavljanja i održavanja kanalizacijske infrastrukture i pravom služnosti prolaza zbog čega je sudski vještak donio odluku o umanjivanju njihove procijenjene vrijednosti.

Osim navedenih čestica na licitaciji će se naći i one u Mjesnom odboru Arena. Riječ je o površini veličine 115 kvadratnih metara čija je početna cijena 110.200 kuna.

Copy link
Powered by Social Snap