Pretraga

Vrtoglavo visoka cijena ‘TOP’ stana u centru Zagreba: Evo što ćete dobiti za 4000 eura po kvadratu

A- A+

Cijene nekretnina u Zagrebu ne padaju. Stanovi u novogradnji teško se mogu pronaći za manje od 2500 eura po kvadratnom metru. No, unatoč inače visokim cijenama, oglas za prodaju jednog stana u Zvonimirovoj brojne je iznenadio.

Stan u Zvonimirovoj | foto: Njuškalo

Stan se nalazi u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu.

Prodaja garsonijere u zagrebačkom centru bila bi još samo jedna u nizu da mnogi nisu ostali začuđeni zbog cijene njenog kvadrata. Naime, za garsonijeru površine 14 kvadratnih metara prodavatelj traži 56.000 eura, to jest 4000 eura po kvadratnom metru.

Iako su kada je u pitanju prodaja nekretnina cifre itekako zanimljive, neke ipak odskaču od standarda.

Mali uređeni stan

Oglas, koji je objavljen na stranici Njuškalo, navodi da se prodaje mali uređeni stan u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu. Stan, koji se nalazi na prvom katu stambene zgrade, se sastoji od dnevnog boravka, manje kuhinje i kupaone s wc-om. Adaptiran je 2015. godine.

Stan u Zvonimirovoj | foto: Njuškalo

Prodavatelj navodi da je stan vrlo pogodan za studente, poslovne ljude ili samce. Također, nema oštećenja od prošlogodišnjih potresa.

No, iako je stan nedavno adaptiran i nema oštećenja nastalih zbog potresa mnoge je iznenadila cijena od 4000 eura po kvadratnom metru. Prema nekim od komentara na društvenim mrežama stanovi manji od 30 metara kvadratnih ne bi se ni smjeli prodavati kao prostori za stanovanje ljudi.

Stan u Zvonimirovoj | foto: Njuškalo

Stan i njegovu cijenu komentirao je i prodavatelj koji ovu nekretninu vidi kao investiciju koja će potencijalnom kupcu uloženi novac vratiti za otprilike 13 godina.

– Svatko ima svoju računicu i svaka nekretnina ima svog kupca. Ovo je stan-investicija koja se može u kratkom roku isplatiti, objašnjava agent za 24sata te dodaje da bi se u kontekstu dnevnog najma za ovaj stan moglo dobiti 30 eura.

Prisjetimo se još jednog oglasa objavljenog na Njuškalu, a koji je također izazvao lavinu reakcija.

Izdvojeni članak

Zavrtjet će vam se u glavi od ovog stana: U Zagrebu se prodaje jedinstven dom

Copy link
Powered by Social Snap