Pretraga

Pogledajte kako izgleda vila Bandićevog vozača koja se iznajmljuje za 32.000 kuna

A- A+

Krajina i Mohenski u Bužiniji kod Novigrada u Istri sagradili su gotovo identične luksuzne vile, a u vrhuncu sezone iznajmljuju ih za čak 32 tisuće kuna tjedno. Istovremeno susjedi kažu da su ondje na zabavama viđali pripadnike zagrebačke elite.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

Dugogodišnji vozač pokojnoga zagrebačkoga gradonačelnika Milana BandićaZdravko Krajina i zagrebački ugostitelj Denis Mohenski, poznat kao “kralj Adventa” uhićeni su prošloga tjedna u aferi Advent.

Jutarnji list piše kako su Krajina i Mohenski u Bužiniji kod Novigrada u Istri sagradili gotovo identične luksuzne vile, a u vrhuncu sezone iznajmljuju ih za čak 32 tisuće kuna tjedno. Istovremeno susjedi kažu da su ondje na zabavama viđali pripadnike zagrebačke elite.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

Index piše kako je Krajina svoju nedavno izgrađenu vilu ponudio za iznajmljivanje pod imenom Villa Riposo, a dostupna je i na stranici Booking.com gdje se navodi da joj je površina 256 četvornih metara. Luksuzno je opremljena, a ispred nje je bazen.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

– Ukupni smještajni kapacitet vile je za maksimalno 8 osoba. Vila raspolaže s 4 luksuzne i klimatizirane spavaće sobe. Sve spavaće sobe raspolažu s king-size krevetima. Sve sobe imaju i vlastite kompletno opremljene ensuite kupaonice, od kojih jedna ima i prekrasnu kadu za opuštanje, stoji u opisu Ville Riposo na Booking.com.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

Index piše kako u katastru stoji da je vlasnik vile Prstenko Krajina, otac Zdravka Krajine, ali istražitelji smatraju da je stvarni vlasnik bivši vozač pokojnog gradonačelnika Zagreba.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

Zemljište na kojem je izgrađena vila kupljeno je u svibnju 2019. godine, a zanimljivo je da se u katastru još uvijek vodi kao pašnjak.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

O Prstenku Krajini nema mnogo informacija, ali se zna da je Milanu Bandiću na predsjedničkim izborima 2009. godine donirao za kampanju 80.000 kuna. On je u razgovoru za Index rekao da vila u Novigradu doista jest njegova i da njegov sin Zdravko nema veze s njom. Na pitanje odakle mu novac za gradnju vile, kazao je da je sa ženom živio i radio u Njemačkoj te 20-30 godina bio obrtnik.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Pogledajte Vrtove svjetla o kojima se danas priča zbog uhićenja

Villa Bianca 17.243 kuna na tjedan

Vila Denisa Mohenskog, koja se nalazi prekoputa, sagrađena je na zemljištu kupljenom u veljači 2018. godine. Na tom je zemljištu uredno zavedena vila s bazenom, a vlasnici su Denis Mohenski i njegova supruga.

Ta se vila također iznajmljuje, pod nazivom Villa Bianca, za 17.243 kune na tjedan.

 

Copy link
Powered by Social Snap