Pretraga

Pogledajte kako izgleda vila Bandićevog vozača koja se iznajmljuje za 32.000 kuna

A- A+

Krajina i Mohenski u Bužiniji kod Novigrada u Istri sagradili su gotovo identične luksuzne vile, a u vrhuncu sezone iznajmljuju ih za čak 32 tisuće kuna tjedno. Istovremeno susjedi kažu da su ondje na zabavama viđali pripadnike zagrebačke elite.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

Dugogodišnji vozač pokojnoga zagrebačkoga gradonačelnika Milana BandićaZdravko Krajina i zagrebački ugostitelj Denis Mohenski, poznat kao “kralj Adventa” uhićeni su prošloga tjedna u aferi Advent.

Jutarnji list piše kako su Krajina i Mohenski u Bužiniji kod Novigrada u Istri sagradili gotovo identične luksuzne vile, a u vrhuncu sezone iznajmljuju ih za čak 32 tisuće kuna tjedno. Istovremeno susjedi kažu da su ondje na zabavama viđali pripadnike zagrebačke elite.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

Index piše kako je Krajina svoju nedavno izgrađenu vilu ponudio za iznajmljivanje pod imenom Villa Riposo, a dostupna je i na stranici Booking.com gdje se navodi da joj je površina 256 četvornih metara. Luksuzno je opremljena, a ispred nje je bazen.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

– Ukupni smještajni kapacitet vile je za maksimalno 8 osoba. Vila raspolaže s 4 luksuzne i klimatizirane spavaće sobe. Sve spavaće sobe raspolažu s king-size krevetima. Sve sobe imaju i vlastite kompletno opremljene ensuite kupaonice, od kojih jedna ima i prekrasnu kadu za opuštanje, stoji u opisu Ville Riposo na Booking.com.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

Index piše kako u katastru stoji da je vlasnik vile Prstenko Krajina, otac Zdravka Krajine, ali istražitelji smatraju da je stvarni vlasnik bivši vozač pokojnog gradonačelnika Zagreba.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

Zemljište na kojem je izgrađena vila kupljeno je u svibnju 2019. godine, a zanimljivo je da se u katastru još uvijek vodi kao pašnjak.

Foto: Booking.com I Vila Zdravka Krajine

O Prstenku Krajini nema mnogo informacija, ali se zna da je Milanu Bandiću na predsjedničkim izborima 2009. godine donirao za kampanju 80.000 kuna. On je u razgovoru za Index rekao da vila u Novigradu doista jest njegova i da njegov sin Zdravko nema veze s njom. Na pitanje odakle mu novac za gradnju vile, kazao je da je sa ženom živio i radio u Njemačkoj te 20-30 godina bio obrtnik.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Pogledajte Vrtove svjetla o kojima se danas priča zbog uhićenja

Villa Bianca 17.243 kuna na tjedan

Vila Denisa Mohenskog, koja se nalazi prekoputa, sagrađena je na zemljištu kupljenom u veljači 2018. godine. Na tom je zemljištu uredno zavedena vila s bazenom, a vlasnici su Denis Mohenski i njegova supruga.

Ta se vila također iznajmljuje, pod nazivom Villa Bianca, za 17.243 kune na tjedan.

 

Pogledajte kako izgleda vila Bandićevog vozača koja se iznajmljuje za 32.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap