Pretraga

Grad Rijeka objavio natječaj za privremeni zakup zemljišta: 54 lokacije podijeljene u 6 kategorija

A- A+

Grad Rijeka objavio je natječaj za privremeni zakup zemljišta u vlasništvu Grada Rijeke na 54 lokacije na različitim dijelovima grada. Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 30. siječnja do 11 sati.

Korzo, Rijeka, foto: Visual Hunt; corno.fulgur75

Zemljišta se nalaze na Srdočima, Zametu, Krnjevu, Turniću, Rujevici, Plasu, Škurinjskoj Dragi, Potoku, Kapitanovu, Kozalu, Drenovi, Orehovici, Rujevici, Pulcu, Pehlinu, Gornjoj Vežici, Pehlinu i Hahliću, a imaju različite namjene: zemljišta za poljoprivrednu obradu, zemljišta za prodajnu namjenu, otvoreni skladišni prostor i slične namjene, zemljišta za parkirališni prostor, zemljišta za potrebe postojeće privremene građevine koja se koristi u svrhu stanovanja, zemljišta koja graniče sa zemljištem (nekretninom) u vlasništvu druge osobe, a nalaze se izvan građevne čestice te uređenje i korištenje zemljišta za postavu infrastrukturnih objekata, uređaja i opreme.

Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 30. siječnja do 11 sati, što su ujedno i rokovi za predaju ponuda sukladno natječajnoj dokumentaciji. Sve informacije se mogu dobiti u prostorijama Odjela gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem, Titov trg 3, Rijeka ili na telefone br. 209-419, 209-437 i 209-279. Donosimo i čitav tekst natječaja, kao i grafički prikaz lokacija.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Share via
Copy link
Powered by Social Snap