Pretraga

Lagali o namjeni zemljišta prilikom kupovine: Oštetili vlasnicu (73) za 156 tisuća eura

A- A+

Na području PU zadarske su dva muškarca (33i i 35) prilikom kupoprodaje zemljišta oštetili vlasnicu (73) za čak 156 tisuća eura. Lažno su prikazivali činjenice o namjeni zemljišta i tako oštetili vlasnicu. Protiv obojice je podignuta kaznena prijava.

Foto: bauštela.hr

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta, terorizma i ekstremnog nasilja PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina u dobi od 35 i 33 godine koje se sumnjiči za prijevaru. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Prijevara, protiv obojice osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava redovnim putem.

Sumnjiči ih se da su u rujnu 2022. godine u Zadru, tijekom kupoprodaje zemljišta na širem zadarskom području u vlasništvu 73-godišnje hrvatske državljanke, lažnim prikazivanjem činjenica o namjeni zemljišta, oštećenu doveli u zabludu te na taj način sebi pribavili protupravnu imovinsku korist od oko 156 tisuća eura.

Copy link
Powered by Social Snap