Pretraga

Maštoviti majstori na poslu angažirali robota da im donosi pivo za vrijeme utakmice

A- A+

Spoj tehnološkog napretka i ljudske domišljatosti obogatio je gledanje utakmice na radnom mjestu u jednoj hrvatskoj tvrtci. Radnici su si skratili vrijeme provedeno na poslu i pritom se dobro zabavili, ali nedostajao im je netko tko će biti zadužen za donošenje piva do stola. Rješenje su pronašli u stroju na kojeg su montirali držače za čaše, a demonstrirali su to u snimci objavljenoj na TikToku.

Robot zadužen za nošenje piva

Robot zadužen za nošenje piva | Foto: screenshot ivanao9/TikTok

Čak niti posao nije spriječio kreativne radnike da poprate Hrvatsku reprezentaciju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Snašli su se i stvorili si idealne uvjete za gledanje prijenosa utakmice, konkretno okršaja Hrvatske i Španjolske, i tako se zabavili za vrijeme radnog vremena.

@ivanao9

Tak se gledaju tekme kod mene na poslu! 💪🏻❤️🇭🇷❤️💪🏻#euro2024 #croatia #hrvatska #fyp

♬ original sound – Ivana

U videozapisu kojeg je na TikToku objavila njihova kolegica, dva radnika sjede za stolom u radioni. Kako i tradicija nalaže, odjeveni su u kockaste dresove. Uz nezaobilazne nareske u obliku salame, slanine i sira, nedostajalo im je još samo nešto za okrijepu. Odlučili su se za hladno pivo, ali nisu imali nikoga tko će im ga donijeti.

Izdvojeni članak

Nogometaš NK Rijeke Marco Pašalić svoju je karijeru započeo prevozeći beton i krečeći

Naime, radnici su morali osmisliti način kako će se opskrbiti pivom, a da pritom ne moraju micati pogled s televizora. Kako ne bi propustili ni sekunde utakmice, uposlili su robotsku kuku kao svojevrsnog konobara. Na vrh stroja pričvrstili su držač za četiri čaše i maksimalno si olakšali posao.

Pogledajte ovdje kako će izgledati novi nogometni stadion u Šibeniku s kapacitetom od osam tisuća mjesta.

Copy link
Powered by Social Snap