Pretraga

Muškarac ukrao oko 20 paketa keramičkih pločica iz ograđenog dvorišta: Utovario ih i zbrisao

A- A+

Krađe različitih građevinskih alata i materijala nažalost nisu rijetke, no poneki poduhvati zaista iznenade. Tako je jedan muškarac na opatijskom području iz ograđenog dvorišta ukrao oko 20 paketa keramičkih pločica. Utovario ih je u dostavno vozilo i pobjegao.

policija

Policijski auto, ilustracija | Foto: MUP

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. Sumnjiči ga se da je 24. ožujka, iz ograđenog dvorišta na širem opatijskom području, otuđio oko 20 paketa keramičkih pločica i utovario ih u dostavno vozilo te se udaljio s mjesta događaja.

Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni oštećeniku, 56-godišnjem hrvatskom državljaninu, koji je ovim kaznenim djelom oštećen za oko 1.200 eura. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Izdvojeni članak

Sramotna krađa: U Petrinji ukrali dijelove radnih strojeva s gradilišta, šteta od 9 tisuća eura

Podsjećamo, ovog mjeseca dubrovačka policija uhitila je tri muškarca koji su mjesecima krali s gradilišta. Predmeti krađe bili su bojleri, klime, wc školjke, tuš kabine i ostalo što se može naći u zgradama u izgradnji. Ovi su kradljivci otuđivali i starinske kamenice iz dvorišta obiteljskih kuća na dubrovačkom području. Više o tome čitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap