Pretraga

Otkrijte svijet graditeljstva i inovacija na trećem međunarodnom sajmu PromoArh u Poreču

A- A+

Treće izdanje PromoArha, jednog od najvećih međunarodnih sajmova graditeljstva, opremanja i uređenja u Hrvatskoj, održat će se od 20. do 22. rujna u dvorani Žatika u Poreču. Sajmu će prisustvovati više od 80 izlagača i 250 brendova, a osmišljen je i Education point, mjesto stručnog usavršavanja za posjetitelje iz struke, od projektanata i inženjera, do arhitekata i građevinara.

Prizor s prošlogodišnjeg sajma

Prizor s prošlogodišnjeg sajma | Foto: Promo Arh

Unutar tri sajamska dana, predviđena su stručna predavanja o najnovijim sektorskim trendovima, okrugli stol i prezentacije izlagača, a predavanja i edukacije se provode u suradnji s Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, HGK – Županijskom komorom Pula, Obrtničkom komorom Istarske županije, Klasterom nZEB.hr., tvrtkom Baldini Studio i 3D ART.

Hrvatska komora inženjera građevinarstva kao pokrovitelj sajma uvrstila je predavanja u program stručnog usavršavanja. HKIG će izdavati potvrde članovima Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Hrvatske komore arhitekata, Hrvatske komore inženjera elektrotehnike i Hrvatske komore inženjera strojarstva za ostvarene akademske sate stručnog usavršavanja. Ovdje pogledajte najavu prošlogodišnjeg PromoArha.

Izdvojeni članak

Uskoro počinje drugo izdanje PromoArha: Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja

Stručni program ovogodišnjeg sajma započinje u 12:00 sati predavanjima Ministarstva sa temama eGrađevinski dnevnik te Izmjene i dopune Zakona o prostornom uređenju, nakon čega HGK – ŽK Pula održava sastanak strukovne grupe graditeljstva. Drugi dan sajma donosi novosti iz područja održive i energetski učinkovite gradnje, tehnička rješenja za projektiranje, obnovu i izgradnju zgrada s visokim stupnjem sigurnosti, te aktualne materijale, proizvode i sustave za obnovu i izgradnju novih zgrada u organizaciji Klastera nZEB.hr. Obrtnička komora Istarske županije održat će okrugli stol na temu Zabrane građevinskih radova tijekom turističke sezone.

Treći dan rezerviran je za temu BIM-po mjeri projektanata u organizaciji tvrtki Baldini Studio i 3D ART na kojoj će se dublje istražiti ključni aspekti koji oblikuju budućnost građevinske industrije. Stručnjaci na predavanju baviti će se temama kao što su 3D skeniranje i njegova transformacija u arhitekturi i turizmu, demistificiranje ISO normi za BIM, inovativni pristupi projektiranju putem alata kao što su Allplan, SCIA i Archicad te praktične primjene BIM-a putem alata BIMx i Bimplus.

Ovo izdanje sajma nastavlja tradiciju povezivanja domaćih i inozemnih tvrtki s partnerima i klijentima, pružajući prostor za razmjenu ideja. Prijave za sva predavanja i prezentacije su obavezne zbog ograničenog broja mjesta, a prijaviti se možete na promoarh.com gdje vas očekuje detaljniji pregled predavanja i popis predavača. Za predavanja koja idu uz naplatu članovi gore navedenih komora ostvaruju 10% popusta na kotizaciju uz promo kod: PROMO10

Copy link
Powered by Social Snap