Pretraga

Uskoro počinje drugo izdanje PromoArha: Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja

A- A+

Ovogodišnje izdanje PromoArha, međunarodnog sajma graditeljstva, opremanja i uređenja, održat će se u dvorani Žatika u Poreču, od 21. do 23. rujna. Sajam je svoje prvo izdanje doživio 2019. godine te je od strane posjetitelja i izlagača ocijenjen vrlo uspješnim.

PromoArh, foto: Manuel Paljuh

Zbog velikog interesa i odličnih povratnih informacija nakon prvog održanog sajma, organizatori su odlučili nastaviti s održavanjem nakon dvogodišnje pauze. Sajam graditeljstva, opremanja i uređenja značajna je manifestacija za Istru, ali i Hrvatsku koja će omogućiti svim zainteresiranim subjektima koji su uključeni u proces projektiranja, građenja, opremanja i uređenja objekata, da na jednom mjestu doznaju sve potrebne informacije, da se upoznaju s novim tehnologijama i trendovima.

Sajam će se održati na 2 500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora u dvorani Žatika. Osim zanimljivih izlagača, ove godine će u fokusu također biti edukacija i bogat stručni program cijenjenih predavača čije su teme aktualne i interesantne ciljanoj publici, kako bi se kroz edukaciju, predavanja, konstruktivne panel rasprave i radionice razmijenile informacije i ideje. Stručan edukacijski dio u organizaciji je u partnerstvu s tvrtkom Baldini Studio d.o.o. iz Zagreba.

– Kroz svoj Education point, sajam PromoArh omogućuje i stručno usavršavanje sudionika, stoga će polaznicima članovima HKIG (Hrvatska komora inženjera građevinarstva) i HKA (Hrvatska komora arhitekata), biti izdane potvrde za ostvarene akademske sate prema Programu stručnog usavršavanja HKIG i HKA, najavila je direktorica sajma Ivana Štiković.

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] Poreč: Završeni radovi na uređenju biciklističko-pješačke staze

Ulaz na 2. međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja naplaćuje se 30 kuna te ulaznica vrijedi za sva tri dana posjeta sajmu. Više informacija o sajmu i kotizacijama za stručna događanja možete pronaći ovdje. Svečano otvorenje sajma PromoArh održat će se u srijedu 21. rujna, u 11 sati. Sajam će biti otvoren za posjetitelje sve dane od 10 h do 19 h, osim u srijedu, na dan svečanog otvorenja, kada će se otvoriti tek u 11 sati. Donosimo i cjelovit program sajma.

PROMOARH – EDUCATION POINT 2022.

SRIJEDA 21.09.

  • Zelena i održiva gradnja

ČETVRTAK 22.09.

  • Zabrana građevinskih radova u sezoni
  • Panel rasprava (Obrtnička komora Istarske županije) – besplatno
  • Novi sustavi gradnje i montažna gradnja

PETAK 23.09.

  • FIDIC UGOVORI

Seminar: Fidic uvjeti ugovora, sporovi, nova izdanja 2017.
Predavač profesor mr.sc. Časlav Dunović, dipl.ing.građ. održat će seminar na temu FIDIC uvjeti ugovora koji su najviše primjenjivani modeli ugovora za građevinske i inženjerske radove u svijetu, te su trenutno najčešći, ako ne i jedini, međunarodni standard ugovaranja radova koji se koriste u Hrvatskoj.

Program seminara se sastoji od 3 modula, modeli općih uvjeta ugovora FIDIC, potraživanja i rješavanje sporova, FIDIC izdanja 2017. Seminar je namijenjen svima koji već rade na projektima u kojima se primjenjuju FIDIC-ovi uvjeti ugovora kao i onima koji će ubuduće raditi na takvim projektima: Voditelji projekata u javnim i privatnim poduzećima, konzultanti i nadzorni inženjeri i svi koji se žele upoznati s FIDIC-ovim uvjetima ugovora ili proširiti svoja znanja

  • BIM Nove tehnologije u projektiranju i vođenju gradilišta

BIM predstavlja standard rada građevinske industrije, omogućuje kolaboraciju svih sudionika građevinskog projekta, ali i brže i točnije stvaranje tehničke dokumentacije.

Uskoro počinje drugo izdanje PromoArha: Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap