Pretraga

Poništen natječaj od 17,5 milijuna kuna za modernizaciju javne rasvjete Mosta mladosti

A- A+

Projekt građenja javne i dekorativne rasvjete Mosta mladosti u iznos od 17,5 milijuna kuna bez PDV-a, ipak se, barem još neko vrijeme, neće realizirati. Jutros je stigla ta vijest na Elektoničkom oglasniku javne nabave, a gradonačelnik Tomašević komentirao je kako se radi o projektu koji trenutačno nije prioritet, već dodatan i nepotreban trošak.

Most mladosti u Zagrebu

Poništen je natječaj za modernizaciju javne rasvjete Mosta mladost u Zagrebu vrijedan 17,5 milijuna kuna bez PDV-a | foto: YouTube, garethtrooper

Jutros je na Elektroničkom oglasniku javne nabave objavljeno da je Grad Zagreb ipak poništio natječaj kojim se trebala modernizirati javna rasvjeta na Mostu mladosti. Tako će iznos od 17,5 milijuna kuna bez PDV-a, koji se trebao odvojiti za taj projekt, ipak ostati u gradskoj blagajni.

U obrazloženju poništenja natječaja građenja javne i dekorativne rasvjete Mosta mladosti navodi se da su na sadržaj dokumentacije natječaja objavljene dvije žalbe te je stoga poništen dio dokumentacije o nabavi te je vraćen na početak.

Štoviše, sve se mora u cijelosti vratiti projektantima koji će uskladiti cijeli proces i konačno doraditi tehničke specifikacije. Osim toga, u obrazloženju stoji da prijedlogom rebalansa proračuna sredstva za taj predmet javne nabave nisu predviđena, kao i da su navedene okolnosti zbog kojih ne bi došlo do pokretanja postupka javne nabave postale poznate nakon pokretanja postupka javne nabave.

Također, na ovu se temu jutros osvrnuo i gradonačelnik Tomislav Tomašević na pressici za medije, naglasivši da taj projekt trenutačno nije prioritet, već upravo suprotno – dodatan je i nepotreban trošak.

– Riječ je o 17,5 milijuna kuna za dekorativnu rasvjetu, smatram da to nije prioritet u ovakvim okolnostima, rekao je gradonačelnik Tomašević.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Poništen natječaj od 17,5 milijuna kuna za modernizaciju javne rasvjete Mosta mladosti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap