Pretraga

Portal bauštela.hr stigao do prvih 20.000 pratitelja na Facebooku

A- A+

Treći portal nakladnika Pametna kuća kreće se uzlaznom putanjom. U gotovo dva mjeseca online života, portal bauštela.hr stigao je do svojih prvih 20.000 pratitelja na Facebooku!

Došli smo do prvih 20.000 fanova na Facebooku!

Portal bauštela.hr krenuo je sa svojim online životom 1. veljače ove godine. Nakon portala srednja.hr i mirovina.hr, ovo je treći portal nakladnika Pametna kuća. Protekla dva mjeseca za nas su bila iznimno vrijedna i poučna te smo napravili prve korake i napisali prve priče i reportaže.

Također, u dva mjeseca postojanja portala bauštela.hr na Facebooku nas je zapratilo preko 20.000 korisnika, što nas iznimno veseli! Na našem profilu dijelimo vijesti s portala, ali i šaljive fotografije, lijepe interijere, ‘uradi sam’ majstorije.

Posebno je popularna naša rubrika Tko vam je to radio?, za koju smo kreirali poseban album, a u koju stavljamo i fotografije naših čitatelja i pratitelja. Ako ste se ikad to zapitali kada ste vidjeli nešto što ne bi trebalo postojati, a onda ste to i fotografirali, pošaljite nam!

Osim što nas možete pratiti na Facebooku, imamo profil i na Instagramu! Tamo svakodnevno objavljujemo vijesti, fotografije zanimljivih građevina, te savjete kako urediti dio doma i druge prostore.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli bauštela.hr (@baustela.hr)

Hvala našim čitateljima i pratiteljima na danom povjerenju! I dalje ćemo se truditi informirati vas o novim zbivanjima iz raznolikog svijeta bauštele te otkrivati nove priče!


Ako imate kakvu priču ili informaciju za nas, javite nam se nam [email protected]

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Share via
Copy link
Powered by Social Snap