Pretraga

Preminula cijenjena članica HKIG-a: ‘Sjećat ćemo je se kao drage kolegice’

A- A+

U 59. godini života preminula je Snježana Knezić, dipl.ing.građ.. Za života je objavila niz znanstvenih radova, a više od trideset godina je bila zaposlena na FGAG-u u Splitu. Od nje su se oprostile kolege iz Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Snježana Knezić, foto: HKIG

Snježana Knezić rođena je 21.10.1963. godine u Splitu gdje je završila i školovanje. Od 1988. godine je bila zaposlena na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu, gdje se bavila nastavnom i znanstveno djelatnosti. Objavila je niz znanstvenih radova i vodila brojne znanstvene projekte.

Od nje su se oprostile i kolege iz HKIG-a – 27. rujna je objavljena obavijest na njihovim internetskim stranicama. Također su joj se zahvalili za doprinos u radu Komore te na trudu i zalaganju tijekom dugogodišnje suradnje u postupcima priznavanja inozemnih stručnih kvalifikacija.

Izdvojeni članak

Preminuo poznati hrvatski arhitekt: Autor čuvene Kuće koja pleše

– Sjećat ćemo je se kao drage kolegice, predane obvezama koje je preuzela i uvijek pripravne za pomoći, savjetovati ili predložiti praktično rješavanje nekog izazova. Kao članica Povjerenstva za stručnu procjenu zahtjeva za priznavanje i provjeru inozemnih stručnih kvalifikacija osoba građevinske struke sudjelovala je na izradi akata vezano za priznavanje inozemnih stručnih kvalifikacija osoba građevinske struke i aktivno je sudjelovala u postupcima priznavanja i provjere inozemnih stručnih kvalifikacija osoba građevinske struke od 2013. godine, napisali su iz HKIG-a.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap